Saturday, March 15, 2008


Fingerpori - sidottu Tex Willer - hah hah... 

Tänä aamuna tulin lukeneeksi päivän Fingerporin ja Viivin ja Wagnerin jo Hesarin nettiversiosta. Hyvin nukutun yön ansiosta nousin ennen neljää, keitin vettä ja lueskelin sanomalehtiä ja blogeja. Yöllä ei tarvinnut yskiä mutta jonkinmoiset aamukakistukset ja röhinät tämä virus on jo viikon verran vaatinut. Eilen totesin että energiani olivat viikon ja viruksen varrella huvenneet enkä saanut aikaan juuri mitään tuottoisaa. Meilikirjeenvaihto sujui kankeasti, mutta kaiken pakollisen sain hoidetuksi. Ulkoilu jäi kokonaan, ja suuren osan ajasta katselin televisiota. Hiukan jopa nukuin iltapäivällä.

Velttous alkoi jo aamusta. Ranskan televisiossa näytettiin luontodokumenttia pingviineistä  ja sille kanavalle jäin seuraamaan vaappuvia frakkiotuksia, joita kulki isoina ja pieninä laumoina ja porukoina välillä etäisiä jäätiköitä kohti, välillä minua kohti. Olenko koskaan aikaisemmin nähnyt pingviinien poikasia? En usko, mutta nyt näin. Tyytyväisenä vegeteerasin sohvalla myös läpi juusto-ohjelman. Hollannissa oltiin ja valtavia Gouda-kiekkoja roudattiin torille. Juustomyymälässäkin käytiin maistelemassa erilaisia juustoja. Juontaja maisteli puolestamme. Myyjä vetäisi aina uudesta lohkareesta viipaleen juustohöylällä. 

Blogistanissa jaksoin keskusteluun käyttäytymisestä kauppojen kassoilla. (aasiakas.net) Keskustelusta virisi yllättävän hauska, eikä kukaan sättinyt ketään, kuten kommenteissa joskus tapahtuu. Kirjoitus, joka kommentit kirvoitti, raportoi tapauksesta missä asiakas raivostui ja haukkui kassan. Kassa oli alkanut lyödä hänen ostoksiaan edellisen asiakkaan ostosten jatkoksi koska tyyppi ei ollut laittanut kapulaa hihnalle.  Sehän oli sitten luonnollisesti kassan vika.

Nyt keho kaipaa ulkoilua. Lähden pitemmittä puheitta pistämään saapasta toisen eteen.

Oho - puoliso palasi turhalta reissulta. Yritti mennä golfia pelaamaan, mutta kenttä ei ollutkaan auki. Saankohan hänestä kaverin lenkille? Kiva.

7 comments:

 1. Anonymous10:20 am

  Hei, hauskaa, että vegereerasit!

  Minä olen tottunut koulussa integreeraamaan....:-)

  Luulin, ettei muita reeraajia ole, kun en ole tätä ennen kuullut....

  t. m

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Ups, töppäsin edellisen kommentin, jossa piti kertomani että töppäsin tuon reerauksen... Tarkoitin kirjoittaa että VEGETEERASIN. Ei silti että se sen parempi tai huonompi olisi, mutta niin luulin kirjoittaneeni.

  Ehkäpä korjaan virheen, tai ehkäpä ignoreeraan :D

  ReplyDelete
 4. Fingerpori on joskus aika raju. Saas nähdä milloin albumi ilmestty.

  ¡Saludos!

  ReplyDelete
 5. Fingerpori on suosikkini, vaikka jotkut stripit turhan ronskeja.

  Oletko se oikeasti sinä tuossa polkuautokuvassa?

  ReplyDelete
 6. Kyllä se minä olen. Kuva on sen vuoksi säilynyt tulipalosta, koska se oli äidilläni, joka oli eronnut isästäni. Olen saanut äidiltäni muutamia kuvia itsestäni - onneksi.

  Muuan kuva minusta tosi pienenä on merimiespuku päällä, jossa on kolme raitaa hihassa. Niin siinä sitten kävi elämässä, että olipa kolme raitaa (plus parit tähdet) myös aikuisena, mutta ei tosin merimiehenä, vaan jostain muusta. Se tarina taas selviää kotisivuiltani.

  ReplyDelete
 7. Se on kiva kuva:)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.