Friday, March 14, 2008


Ulkoilu eilisissä sääoloissa tuntui virkistävältä. Kumisaappaat, sateenvarjo, isot räntäsadehiutaleet, pieni tuuli ja kosteus kasvoilla. Kuljin nurmikkojen reunaa kun kävelytie lainehti ja sen jälkeen huljuttelin kuraisia saappaitani vesilammikossa. Ups, sukka alkoi kastua. Palkeenkieltä oli tullut saappaaseen. Hiivatin halpatuotanto, mutta kun paremmanlaatuisten joukosta ei löytynyt mitään kaunista tai siroa, niin valitsin pinkin made in - parin.

Tänään on iranilaisen tuttavaperheen toisen vauvan laskettu syntymäpäivä. Saakohan eka tyttö siskon vai veljen? 

Kysyin eilen meilitse kahdelta eri iranilaiselta ystävältä mitä merkitsee laulun nimi Zolf bar baad. Heidän vastauksiaan pitää yrittää miettiä ja suomentaa lisää. Mahdollisesti merkitys on "tuuli tuivertaa hiuksia". 

"Kanerva nöyrtyi", lukee nettilehdessä hänen julkisesta anteeksipyynnöstään. Nöyrtyi, vai taktikoi? Nöyrtyminen ja taktikointi näyttävät ulospäin hyvin samanlaisilta. En tiedä paljon tapauksesta, enkä tunne miestä. Huomautukseni on enemmänkin yleinen huomio. Tunteet eivät luotettavasti näy päällepäin. 

Kurkkutila on nyt yskäksi muuttunut.  Tauti kehittyy, kuten sanotaan.  Harmi että en pääse huomenna mukaan espanjankielisten amigosien kanssa kansanperinnejuhlaan. Ay qué malasuerte. ¡Qué lástima! Musiikkia, tanssiesityksiä, eteläamerikkalaista ruokaa...

3 comments:

 1. Verdaderamente ¡qué lástima! Pero ¿de qué países que Sus amigos son? Parece tan interesando esa fiesta latina.

  ReplyDelete
 2. Mukavaa perjantaita, olen kertonut haaveistani, olisi kiva jos kertoisit omistasi?

  (kauniit marimekon saappaani kalliit, mutta eivät nekään niin laatua, jos hyvät kevyet saappaat haluat, menet oikeaan urheilukauppaan, tunturi sellasia)

  ReplyDelete
 3. Carrizo

  Käynpä heittämässä espanjankielisen kutsun meiliisi. Jos jaksat etsiä vanhempien postauksieni joukosta, jotain juttua juhlista löytyy viime elo-syyskuun vaihteesta alkaen. Amigos y amigas ovat useista Etelä-Amerikan maista.

  Hannele

  Haaveilen löytäväni uudet Nokian tummansiniset kumisaappaat.

  Tulen käymään. Kiitos kutsusta :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.