Thursday, March 13, 2008IT'S NOT ALL UNPLEASANT

Monenlaista lievitystä on tarjolla, mutta oma elimistö loppujen lopuksi virukset torjuu. Näin olen sen käsittänyt. Miellyttävän makuisia poreita, pastilleja, yrttiteelaatuja tarjolla. Flunssan ei ole pakko olla pelkkää harmia. Minä ainakin nautin salmiakista, sitruunan mausta ja siitä että en varsinaisesti ole sairas. Ääntä ei voi käyttää kommunikointiin, mutta näppäimistöä kyllä. 


 
Jos ihan välttämättä haluaa jotain valittamisen aihetta keksiä niin se harmittaa että en pääse lauantaina latinojuhlaan. Ei sinne voi puhumattomana mennä. 

Keksin toisenkin: Codetabs-imeskelytabletit on epäonnistuneesti uudistettu. Kuvassa sitä vanhaa hyvää versiota. Uusissa ei niin mukava maku. Minun mielestäni. Sehän on makuasia.

Makuasioista ei sovi kiistellä. Il ne faut pas disputer des goûts. There's no accounting for tastes. Vanha viisaus, jota kaikki eivät ole sisäistäneet. Aasiakas.net - blogissa keskusteltiin eilen siitä saavatko asiakkaat haluta että kassahenkilöt käsittelevät heidän kerrosjugurttejaan ja viilejään varovasti. Muutama kommentoija tuli julistamaan kitisijöiksi ne jotka tahtovat syödä viilinsä paiskomattomana versiona. Aina löytyy niitä jotka koko porukan puolesta kertovat mistä meidän kuuluu tykätä ja miten asiat on hoidettava.

Kivahtipa yksi henkilö kerran minulle "You're stupid!" vihaisesti kun sanoin että en kauheasti pidä Tom Sharpen kirjoista. Sattui olemaan hänen lempikirjailijansa. Selvisi siinä sitten samalla että olin tyhmä. - Hänen mielestään.


3 comments:

 1. Anonymous10:22 am

  Hello! Vuosikausia sitten joku väläytti, että kun makuasioista ei sovi kiistellä, niin mistä oikeastaan sopii kiistellä? Muut asiathan ovat faktoja. Olisihan aika typerää ruveta kiistelemään faktoista...Terkkuja, Charlotta.

  ReplyDelete
 2. Kurkku on minullakin kipeä ka yskittää.
  Nuo Codetabsitpa eivät käy itselleni ollenkaan.
  Pitää vähitellen lähteä kyllä etsimään jotain lievitystä, ettei henkitorvi mene aivan raastinraudaksi.

  ReplyDelete
 3. Charlotta

  Siinäpä väläys :) Keksin varmaan nokkelan vastauksen jos saan pari päivää aikaa, hoh hoh:D

  Kirsi

  En ole kahta viimeistä virusta saanut häädetyksi vakiokonstillani joka on hunajaa ja sitruunaa teessä. Se on minuun tepsinyt ihmeellisesti, jopa alle tunnissa, jos olen sen HETI toteuttanut. Tällä kertaa kurkkukipu alkoi yöllä enkä jaksanut nousta teetä keittämään. Viime kerralla meillä ei ollut sitruunaa, eli silloinkaan en ehtinyt nopeasti toimia.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.