Wednesday, March 12, 2008On ne aika epeleitä. 


8 comments:

 1. Tackar. Ilahduin kovasti kun kävelylenkkini loppusuoralla näin kurret :)

  ReplyDelete
 2. Omasta pihastamme kaadettiin sydäntalvella iso mänty. Nyt oravat ovat aivan sekaisin: ne eivät löydä mäntyä mistään. Kuka sen on piilottanut?

  ReplyDelete
 3. Ei tiedä nauraisiko vai säälisikö ressukoita :) Vastaava tapaus kesämökiltä; Olin kerran poiminut ison maljakollisen kukkia ulkorappusille ja mehiläiset yms. kävivät keräämässä niistä mettä viikon verran. Kun heitin kukat pois, ne surrasivat tyhjällä paikalla ja selvästi ihmettelivät mihin apajat olivat hävinneet :D

  ReplyDelete
 4. Aikamoisia sottapyttyjä ovat myös jos pääsevät sisälle asuntoon mellastamaan, kuten kävi ystävälleni. Olivat kaverit repineet myslipaketin auki ja valikoineet sieltä pähkinät syötäväkseen :).

  ReplyDelete
 5. Hei Mari

  Hah hah; siis valikoivat sieltä pähkinät! Kyllä ne tietävät mistä tykkäävät. Meidän ystävillä oli ollut toppatakkeja parvekkeella tuulettumassa ja kurret nyppivät niistä täytteitä, varmaankin pesiensä lämmikkeiksi. Sööttejä veijareita, mutta ei paljon naurattanut.

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia - oletpa onnistunutkin saamaan villeistä veijareista mainiot kuvat!

  ReplyDelete
 7. Ovat ne kurret välillä hetken aikaa paikallaankin :) Pari kuvaa on vielä postaamatta. Laitan näkyviin tilaisuuden tullen.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.