Saturday, March 29, 2008

KUKOISTAANupusta kukkaan. Auringon ja veden avulla.

From buds into blooms with the help of the sun and water.


7 comments:

 1. Ja sammakon. Ja tipilinnun. Vaan missä on kaktuksen kukoistus? Onko nuo ryökäleet pistelleet poskeensa sen nuppuset?

  ReplyDelete
 2. Aah, mä aina sanasta buds assosioin The Darling Buds of Mayn ja toivon, että voisin joskus omistaa sen dvd-boksin. Uusinnoista ei pahemmin olis hyötyä kun ei omista televisiota :)

  ReplyDelete
 3. "Tipilinnun" - Hah hah :D Ajattelen sitä papukaijana. Tosiaan, jospa ovat syöneet kaktuksen kukat, enkä ole niitä siitä syystä koskaan nähnyt! Minusta tuo kaktus on täydellinen tuommoisena läpyskänä, ilman kukkia.

  Yes, Darling Buds of May oli erittäin kiva TV-sarja. Miespääosaa esitti muistaakseni se sama joka on komisaario Frost. Iik, etteikö sinulla ole televisiota? Meikämantalle tulisi vieroitusoireita.... tai sitten vaan lukisin kirjoja. Eikun ootas vähän; minulla on TV tässä tietokoneella. En vaan yleensä sitä käytä.

  ReplyDelete
 4. Tasan kuusi vuotta sitten muutin pois kotoa ja siitä lähtien ei ole ollut telkkaa paitsi viime keväänä vaihdossa ja täällä Saksassa, mutta se on avattu viimeksi ennen joulua :) Tuotiin tänne vanha pikkutelkka ja ei olla aikeissa tuoda takaisin Suomeen... Ja kun katseluaktiivisuus on mitä on niin ei kuulu eikoihin hankintoihin...

  Heh, eipä tässä telkuttomuudessa mitään rehvasteltavaa ole, kun on tämä toinen ruutu, jonka edessä sitten viettää liikaa aikaa... ;) Joskus kyllä harmittaaa, että esim. Areenaa voi katsella vain Suomesta. Siskolla on jokin eyeTV, en sitten tiedä miten se toimis/mitä maksais. Teeveettömyys säästää vähän rahaakin.

  ReplyDelete
 5. Tsinnia8:01 pm

  Siis päivässäkö nämä näin kukitit? Aikamoinen viherpeukalo!

  ReplyDelete
 6. Hannele: Kiitos. Niin on :)

  A-R: Minulla on eye-TV ruudulla, mutta en ole sitä käyttänyt. Tulee jo tarpeeksi istuttua koneen ääressä töiden ja blogien parissa.

  Tsinnia: Ällistyttävän äkkiä olivat nuput auenneet, mutta en taida voida ottaa kunniaa, heh. Kunnia auringon valolle :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.