Friday, March 28, 2008

PIENIÄ ILOJALittle everyday joys; doing the shopping, running into an acquaintance in the street,  getting a special offer on a daffodil...

Pieniä arjen iloja; kaupassa käynti, tuttuun törmääminen kadulla, pääsiäislilja eurolla... Jäämme seuraamaan miten se alkaa kukoistaa kuistin ikkunalla. Valitsin sellaisen joka oli nupulla.

6 comments:

 1. Ja sitten voit istuttaa puutarhaan ja saat kukat ensikin keväänä.

  ReplyDelete
 2. Tänä pääsiäisenä jäi liljat itselle ostamatta- Äidille vein yhden ruukun ennen pääsiäistä.
  Pääsiäisliljathan säilyvät elossa pikku pakkasellakin, mieleni olisi tehnyt koristaa poikani pation kukkalaatikot pääsiäisliljoilla, mutta oli niin paljon muuta touhua, että ostin vain hänen lähikaupastaan ruokapöydän koristeeksi tulppaanikimpun.

  Hannelella on mahtava kuvakokoelma elävää, vihreää taidetta sivuillaan. Mitä kaikkea puutarhaan voikaan loihtia, kun on materiaalia ja taidot hyppysissä

  ReplyDelete
 3. Hannele: Taisin tehdä niin viime vuonna. Ah tätä kevätjännitystä, mitä kaikkea maasta nouseekaan! Sinun blogisi tulee olemaan yksi hauska paikka käydä puutarhan edistystä seurailemassa, veikkaan :)

  Leonoora: Kiva on kuulla miten piristät äitiäsi ja poikaasi, ja ehdit tulla minuakin piristämään, hih :) Piristyksen sanat Hannelen puutarhaankin, joka puolestaan meitä kaikkia piristää... (Nyt olisi koulun äidinkielen tunnilla sakotttu sanatoistosta, haha ha)

  ReplyDelete
 4. Kevät on ihaninta aikaa, istuskelen vain keittiön rappusilla ja nutiskelen :)

  ReplyDelete
 5. Kyllä keittön rappusilla voi nutiskellakin :D Hih. Ei muuta kun keksimään mitä se sana pitää sisällään ja sitten nutiskelemaan.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.