Wednesday, March 12, 2008PELASTAVAT VIINIRYPÄLEET

Huh, olipa kamala kurkun ja nenän kuivuus kun yöllä heräsin. Viinirypäleet keittiön päydällä pelastivat tilanteen. Ihmeellisiä vaivoja nämä flunssavirukset tuovat ihmiseen. Ja taas eilen joku yritti blogiini tuoda viruksen. Tyhmää.

Luen erittäin hyvää kirjaa, Anna-Liisa Valtavaaran jatkoteosta hänen kirjalleen Kiltteydestä kipeät. Tämä uudempi on nimeltään Oikein kiltit. Väärä kiltteys ja oikea kiltteys voivat näyttäytyä ulkopuolisille ihan samannäköisinä, mutta diagnoosi löytyy ihmisen sisältä. Väärin kiltillä on henkisesti huono olo, oikein kiltti voi hyvin ja levittää hyvää oloa muihinkin.

Kohtasin eilen pari oravaa ja sain napatuksi kuvia joissa ne molemmat esiintyvät. Tuon blogiin kun ehdin. Eloisia epeleitä.


7 comments:

 1. Viruksia riehuu tälläkin leveysasteella. Itse en ole vielä flun kouriin joutunut, mutta tänään illalla tapaan sisareni joka juuri poti viikon flunssaa, joten saapa nähdä kuinka lähellä häntä uskallan istua :D?
  Pääsiäismatka Helsiinkiin kun on ensi viikolla, enkä välittäisi silloin potea mitään virustautia.

  Toivon sinullekin pikaista paranemista!
  Tuo kirjainidea on taas osoitus luovasta kekseliäisyydestäsi!

  ReplyDelete
 2. ¡Hola!

  Toivottavasti tauti alkaa helpottaa. Blogiaiheesi oli mielenkiintoinen kiltteydestä. Sitä kysyn, että onko kiltteys ymmärrettävä samalla lailla kuin tunnollisuus? Tunnollinen ihminen on minun ajattelutavan mukaan myös kiltti. Eniten stressistä kärsivät tunnolliset ihmiset.

  Saludos Carrizo.

  ReplyDelete
 3. Leonoora

  Eipä sille mitään voi jos virus iskee. Itselläni on niin hyvin asiat että se on vain kurkkuni seutuun iskenyt, ei ole särkyä, kuumetta eikä muita oireita joten en ole sänkyyn joutunut. Tämä on itse asiassa ihan mukavaa. Enimmäkseen. Yöllä koin epämukavia tuntemuksia nenässä ja kurkussa. Luin jo viime vuoden puolella että ennusteltiin tulevaksi aika ärhäkkää flunssaa, joten vähällä pääsen ellei se tämän kummempi ole:)

  Käyntisi piristi :)

  Chorrizo... ups, eikun Carrizo, hola

  Se väärä kiltteys on esimerkiksi sitä että alistuu toisten määräiltäväksi eikä osoita omaa tahtoa. Väärällä tavalla kiltin saa helposti syyllistetyksi.

  Olen toisessa blogissani kirjoitellut aiheesta, ja voisinpa sinne tästä uudesta kirjasta jotain kirjailla. Haettavissa blogilistalta nimellä Arkiterapeutti Kops.

  ReplyDelete
 4. Meilläkin täällä virus iski heti lomalta palattua ja vesikuppi on oltava vierellä, jotenkin nielettää ja tuntuu suu kuivuvan. Viinirypäleet olisivatkin hyvä vaihtoehto.

  Niinpä, on kiltteyttä ja kiltteyttä. Kun on kotona ja hoitaa viittä lasta, halvaantunutta anoppia ja huolehtii sivussa omasta vanhenevasta emosestaan täytyy pitää kiinni omasta tilastaan.

  Olen usein miettinyt, että pitää ymmärtää painaa jarrua siinä vaiheessa, kun alkaa tekemiset tuntua uhrautumiselta...

  Nythän sitä vaaraa ei enää olekaan, poikaset ovat kasvaneet ja osa lentänyt pesästä, anoppikin jo manan majoilla. Hyvä olo on siitä, mitä on saanut tehdä.

  Oravat ovat tosi mukavia veijareita, oikein odotan kuvia:)

  ReplyDelete
 5. Inkivääri,

  Sympatiaa! Flunssaan auttaa kevyt syöminen ja juominen. Olen tuttavilta useinkin kuullut että heihin iski flunssa matkalta palattua. Olisikohan ilmastonvaihdoksella jotain tekemistä asian kanssa?

  Aikamoiset uroteot olet suorittanut!!! Nostan hattua, ja korkealle :)

  PIstän sinulle lisää oravakuvia niin paranet nopeammin. Sainhan itsekin nauttia sinun pystykorvakuvistasi :)

  ReplyDelete
 6. Konsten att vara snäll av Stefan Einhorn är mycket läsvärd.

  ReplyDelete
 7. Hannele

  Niin on! Olen siitäkin tehnyt postauksen toiseen blogiini jossain vaiheessa, ja se tuli heti mieleeni kun käteeni osui tämä Oikein kiltit - opus. Tykkäsin siitä Einhornista niin kauheasti että ostin sen myöhemmin myös ruotsinkielisenä :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.