Thursday, March 27, 2008


We can use glasses freely again now that the dishwasher has been repaired. We used the old-fashioned wash-up brush and also some paper cups and paper plates all through the Easter holiday. We had a small bottle of red wine with our dinner on one day. 

Nyt voimme taas vapaasti käyttää astioita kun tiskikone saatiin korjatuksi. Jonkin verran taiteilimme huuhtomalla ja käyttämällä samoja asioita uudelleen, pahvimukeilla ja pahvilautasilla, eikä isoja tiskejä koskaan päässytkään kertymään käsin pestäviksi. Semmoisia mukavia määriä vaan, jotka tiskasi ihan mielikseen vaihteluna.

Joimme yhden pääsiäisaterian kanssa pienen pullon punaviiniä. Pidämme Sangre de Torosta. Ei hassumpi hinta-laatusuhde sitä paitsi, ja lelunkin saa kylkiäisenä, kuin muropaketista.

Hehe - TV-sarjan Everybody Loves Raymond uusinnat tarjoavat riemullista katsottavaa. Yhdessä jaksossa äiti innostui passaamaan aikuisia poikiaan ja nämä taantuivat hetkessä poikasiksi kiistelemään siitä kumpi saa muropaketista nostetun lelun omakseen. Myöhemmässä vaiheessa heidän isänsä julisti seuraavasta muropakkauksesta tulleen lelun omakseen vaikka noin 40-vuotias poikansa oli sen ensin sieltä ilahtuneena onkinut.

Selviydyin aamun italian opetuksesta käheällä äänelläni mutta tuntuipa helpotukselta kun se oli ohi. Kauppaan lähdössä tässä vaiheessa. Ostaisinko muroja?

5 comments:

 1. Minä muistan, kun pentuna muropaketeissa oli Disney-tarroja, sellaisia isoja pehmeitä. Oli Aku Ankkaa ja Milla Magiaa. Muroista en tosin piitannut. Mitähän sieltä muropaketista mahtaa löytyä nykyään...?

  ReplyDelete
 2. Aaa, onpa houkuttavaa... ettei tässä vaan kävis niin että tuon kaupasta kaikenlaisia epäterveellisiä muroja jotta saisin Aku Ankka tavaraa :D

  ReplyDelete
 3. ihana tuo tiskikone, meillä mennyt aina rikki noin joulunpyhinä, huomaa 6-henkisessä perheessä, kun pojatkin vain söi ja treenasi, vuorotellen :)

  ReplyDelete
 4. Raymondin alkujaksot varsinkin ovat mainioita. Marie anoppina ja äitinä on luonut tosi herkullisen hahmon.

  ReplyDelete
 5. Hannele: Jos tiskikone hajoaa, ongelma on ihan eri suuruusluokkaa isommassa perheessä! - Siinä ehkä punnitaan samalla perheensisäinen koodinaatio, auttaako jokainen vai jäävätkö tiskit äidille.

  Utuinen: "Herkullinen" kuvaa mainiosti Marieta! Myös Frankiä. Minusta KAIKKI jaksot ovat hykerryttäviä, mutta nyt tuntuu extraherkulliselta nähdä vanhoja jaksoja... Huomaan hymyileväni tätä kirjoittaessani. Ne ovat niin mieluista katsottavaa ja ajateltavaa :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.