Tuesday, April 22, 2008

HEVOSPIIRUSTUS


Siivoojamme tytär Roosa toi minulle hienon hevospiirustuksen. Samalla sain tietää että hän aloittaa tällä viikolla ratsastus- ja hevosenhoitoharrastuksen. 

Äitinsä on juuri saamassa valmiiksi neljän tunnin siivousurakan johon kuului muun muassa saunan ja pesuhuoneen kuuraus. Alkaa olla omakin selkäni kipeä pelkästä myötäelämisestä... Ai niin, eilen ja tänä aamuna tyhjensin työhuoneeni hyllyjä paperipinoista ja kansioista pyyhkimistä varten tuntikaupalla. Eiköhän selkä ole oikeastikin rasittunut. Puuh.

3 comments:

 1. Charlotta3:46 pm

  Kiva piirros. Olet selvästi saanut uuden ystävän! Olet tehnyt hurjasti hommia eilen, eipä ihme jos selkäsi on rasittunut. Siivoojasta on AINAKIN
  kaksinkertainen hyöty, olen huomannut. Järjestelen tavaroita paikoilleen, vien lehtia ulos ja sen sellaista aina ennen siivoojan tuloa, jotta hän mahtuu siivoamaan.

  ReplyDelete
 2. (meillä ollut paljon aitoa taidetta seinillä, vuosikymmenen, lasten tekemää. Nyt olen ottamassa niitä pois, kun he eivät enää edes asu täällä)

  ReplyDelete
 3. Hei Charlotta

  Samaten meillä on moninkertainen hyöty. Tulee suunniteltua huushollia rationalisesti, järjesteltyä etukäteen ennen siivoojan tuloa, katsastettua kaappeja ja heitettyä turhaa kamaa ja vanhoja lehtiä menemään.

  Selkä on kyllä hieman katki tänään :D

  Hannele

  Lasten piirrokset ovat kivointa taidetta mitä on :) Joittenkin lasten tekeleet ovat ihan käppyröiksi menneet työhuoneeni seinällä vanhuuttaan, mutta toisaalta sitten ne onkin jo voinut heittää pois ja korvata nuorempien lapsikavereitten teoksilla.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.