Wednesday, April 23, 2008

GEISHA KIRJANMERKIKSIVuosia sitten sain tuon kauniin taidokkaan geisha-kirjanmerkin graafikkoystävältäni Leenalta, joka oli geishan itse taitellut. Elegantti kirjanmerkki.

An elegant bookmark. Got it years ago from a friend who is a graphic artist. What a beautiful kimono.


Nyt tuli Japanin tuliaisina Tuijalta aito paikan päällä taiteiltu ja taiteiltu geisha. Mieheni sai kortin, ja kynän, jossa toistuu sama naama kuin kortissa. Tuota geishaa ei saa kokonaisuudessaan kirjanmerkiksi koska sillä on pullea naama, mutta ehkä voi jättää pään pilkottamaan sivujen välistä.

That geisha is straight from Japan. Our friend Tuija visited Tokio and brought back something for my husband and me. The face of the geisha is bulgy, but maybe I can leave her head sticking out of a book if I do use it as a bookmark.

Kävimme eilen auttamassa ystäväämme Mirkkua vaihtamaan lamppu hankalaan kattovalaisimeen. Hän tarjosi meille itse laittamiaan lohivoileipiä, kahvia ja vohveleita hillon kera. Graafikot eivät ole ainoita taitavia taiteilijoita. Mirkku osaa pyöräyttää ruokia ja leipomuksia näppärästi. Monenlaisista käsitöistä puhumattakaan. 

8 comments:

 1. Ihana kirjanmerkkigeisha! Kirjanmerkit rokkaa ja rokasta mieleen hernerokka, siis -keitto. Nyt mentiin aivan asian sivuun...jonne voi sitten laittaa sen kirjanmerkin, hih. Minä taidan olla vielä unenpöpperössä. Kahvia por favor.

  ReplyDelete
 2. Ihana kirjanmerkkigeisha! Kirjanmerkit rokkaa ja rokasta mieleen hernerokka, siis -keitto. Nyt mentiin aivan asian sivuun...jonne voi sitten laittaa sen kirjanmerkin, hih. Minä taidan olla vielä unenpöpperössä. Kahvia por favor.

  ReplyDelete
 3. tuplana kiitos (tuli ihan vahingossa)

  ReplyDelete
 4. Ei se mitään - onhan minulla kaksi korvaa :) Kiva kun kommentoit.

  Kirjanmerkeille on tarvetta. Kuulun nimittäin ihmistyyppiin jolla on aina useita teoksia kesken.

  ReplyDelete
 5. Hannele: Luulen että tykkäisin. Onko sinulla kokemusta?

  ReplyDelete
 6. joo, osaan vähän

  ReplyDelete
 7. enjoy your blog

  I"ll come back

  kisses

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.