Thursday, April 24, 2008

HAPPI LOPPUUA horsie drawn by Roosa, the daughter of our cleaning lady. She's almost 7.

Kohta 7 vuotta täyttävän Roosan piirtämä heppa meidän pihassa. Voin nauttia siitä joka päivä kunnes tulee sade ja huuhtoo liidun pois. Roosalla alkaa tänään hevosharrastus; yksi tunti hevosen hoitoa ja ratsastusta. Niin stubu, eikä pelkää mennä valtavan elukan lähelle.

Olen juuri ulkoilemaan lähdössä. Muutaman tunnin paperihommien jälkeen alkaa vahvasti tuntua siltä että HAPPI LOPPUUU... Maanantaina ja tiistaina ripeästi vedeltiin avohyllyistä paperit, kansiot ja muuta arkistot siivousta varten, mutta eipä suju yhtä rivakasti arkistojen katsastaminen, karsiminen, tomuttaminen ja takaisin sijoittaminen. Välillä joudun muutakin työtä tekemään, kuten opetusta.

Ei mutta nyt maisemaan, piristävien laattataideteosten ohi kävelemään, ja siitä edelleen kaduille, teille ja kujille. Auringonpaisteeseen. Happea kitusiin. 

4 comments:

 1. Kyllä sitten on ihmeellistä tuo kielen käyttö.
  Ja kuinka sitä voi käyttää hyväkseen.
  Ja kuinka sanoja voi kääntää ja vääntää,.
  Tietenkin tulee vielä nautinollisemmaksi kun on monen kielen taitoinen,,,,,varmasti löytyy vivahteita jotka ovat jänniä.
  Lasten piirustukset ovat aina mielestäni ollut mielenkiintoisia!
  Nyt lähden lenkille, aurinko kun on niin odottavainen!
  Toivon Sinulle hyviä siivous ja myös muita mukavia päiviä kevään varrella!
  m a k i
  http://maki.bloggagratis.se

  ReplyDelete
 2. Maki: Mukavaa että tulit käymään ja toit pirteän elämäniloisen tuulahduksen! Toivottavasti sinulla on yhtä kivä kävelylenkki kuin minulla oli :)

  ReplyDelete
 3. Yksi pomoni käänsi kaikki kansiot ylösalaisin ja mitä ei vuoteen ollut koskenut, heitti pois.

  ReplyDelete
 4. Aika paljon minäkin olen heittänyt pois, mutta suuri osa esimerkiksi itse valmistamastani oppimateriaalista kannattaa säilyttää koska se on käyttökelpoista. Hyvin paljon ihminen tulee säilyttäneeksi sellaista mitä ei tule koskaan käyttämään...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.