Monday, April 07, 2008

THE SEINFELD CHRONICLESI tell you, it's a legendary TV show. On se vaan legendaarinen TV-sarja.

5 comments:

 1. Kyllähän me Seinfeldiä katottiin, silloin kun vielä telkku oli, mutta en ihan yhtä haltioitunut (ostettiin laatikko mustavalkoisia science fiction-filmejä 1950-luvulta).

  ReplyDelete
 2. Det låter spännande! Mustavalkoisessa oma tunnelmansa. Suomen TV:ssä esitettiin juuri ohjelma kokeilusta jossa muutama perhe luopui 3 viikoksi TV:stä, kännyköistä ja tietokoneesta. Ei hassumpi idea tänä aikakautena. Vilkaisin ohjelmaa hiukan alusta, mutta sitä en tiedä onnistuiko kokeilu ja missä määrin.

  Oletteko te edelleen tyytyväisiä televisiottomaan elämään?

  ReplyDelete
 3. Rita, telkkua ei olla vielä kaivattu, leffassakin kiva käydä, yritän myös lukea ihan oikeita kirjojakin ;)

  ReplyDelete
 4. Jos tosi hyvää "sit com"ia haluaa nähdä, se on Seinfeld. Olen nähbyt kaikki jaksot ainakin kolme kertaa. Kun se tuli joka ilta kuudelta tiskien jälkeen, oli mukava istahtaa katsomaan, kun tiesi, että tasoa on. Tietenkään kaikkien ihmisten huumorintaju ei ole samanlainen, mutta sarja on hyvä, tykkäät tai et.

  ReplyDelete
 5. Hannele: Hyvien kirjojen lukeminen on antoisaa. Mieli ja mielikuvitus toimivat siinä eri tavoin kuin TV:tä katsoessa. Sopiva annostelu varmaan hyväksi kummassakin.

  Utuinen: Siitä ei pääse mihinkään, Seinfeld on hyvä sarja, ja aivan omaa luokkaansa, omanlaisensa. Näin on. Kuten sanot; tykkäät tai et. - Ja mehän tykkäämme!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.