Tuesday, June 24, 2008

KIRJOITUSPÖYTÄ PUHTAAKSIParin päivän sateet ovat huuhtoneet siivoojamme tyttären Roosan liitupiirrokset meidän pihan laatoista. Älysin ottaa valokuvan ennen sateita. Se oli perjantai kun he viimeksi kävivät, ja saman päivän iltana lensivät Thaimaahan. Me olemme nyt ilman siivouspalvelua  johon kolmessa kuukaudessa olimme tottuneet.

Ryhtyisinkö itse siivoamaan? Eilen sain käsistäni viimeisen ison arviointi- ja palauteraportin, eikä ole kuin pari oppilasta, jotka hekin jäävät kohta lomalle. Minullakin on siis vapaata aikaa käytettävissä. Toisaalta voisi kokeilla jotain siivousfirmaa. Totta kai itse tulee joka päivä siistittyä, järjesteltyä ja kotitöitä tehtyä, mutta mielellään teettäisimme raskaammat työt ammattilaisella, kuten imuroinnin ja mattojen tamppaamisen. 

Tässä on nyt ihmettelemistä kun viikko-ohjelmasta keveni nettikursien pito, oppimateriaalin valmistaminen, raportointi ja lähes kaikki opetus kesäksi. Ei oikein vielä osaa vapautta käsittää, mutta kyllä se siitä.

Kirjoituspöytä puhtaaksi. Papereita järjestelemään. Nauttimaan elämästä ilman lukujärjestystä.

4 comments:

 1. i-lands problem, kallar vi det

  ReplyDelete
 2. i-lands? Om det nu är ett problem, så är det ett angenämt problem :) Man vänjer sej nog. Jag måste säga att det känns skönt.

  ReplyDelete
 3. industriland/ utvecklingsland

  ReplyDelete
 4. No nyt selkis! :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.