Friday, July 11, 2008

Putsausta ja purnukoitaPientä pursuilua havaittavissa keittiön kaapeissa, mutta siitä huolimatta tilasin uutta Tupperwarea kun henkilökohtainen konsulenttini kautta siivoojani palasi lomalta. Ei oikein ole paluuta made in king kong - päniköihin sillä joka on laatuun itsensä totuttanut. 

Tampereen reissultakin tarttui mukaan tuupovaaraa. Mieheni äidin jäämistöstä saimme pytyn jos toisenkin. My sister-in-law antoi. Hänen kaappitilansa on nyt meidän tilattomuutemme, mutta pitää katsoa mikä olisi sopiva taho lahjoittaa tarpeetonta tupperia. 

Siivousta ja silitystä kello 8 - 11. Matot on käytetty ulkona, lattiat pesty, sohvat imuroitu. Samalla kuultu mitä kiinnostavinta raporttia siivoojan perheen Thaimaan lomalta. Roosa oli tällä kertaa jätetty kotiin nukkumaan lomalla olevan isänsä kanssa joten jäin vaille hänen seuraansa.

Sain taas inspiraation vetäistä paperipinkat osasta työhuoneen avohyllyjä ja pyyhityttää hyllyt, mutta nyt on edessä papereiden tomuttaminen ja selvittely. Edelliseen vastaavaan urakkaan meni viikko, mutta tulos on erittäin miellyttävä. Uskoisin että tämänpäiväinen oli viimeinen hyllyosuus laatuaan. Koko työhuoneen hyllystö + kaapisto on käyty läpi runsaassa kolmessa kuukaudessa. Ei hassumpaa. Se on samalla pohjustusta seuraavaa työkautta varten. 

Näihin lomatouhuihin voisi vaikka tottua. Voi tehdä suunnitelmaa sitä mukaa kun viikko etenee. Huomenna olen sopinut että opiskelen persiaa ja opetan espanjaa. Persialainen ystäväni Elina tulee meille. Saan samalla kuulla hänen kesäduunistaan hotellisiistijänä. Kiinnostaa suuresti koska hiukan häntä nuorempana kesäduunasin Lontoossa chambre maidina sekä hotellisiistijänä Tampereella.

2 comments:

  1. Hihi, meilla 'Made in King Kong' on à la française: 'Made in Chinetocque'. En tieda, enka usko, tuon olevan edes sanakirjasta loytyva sana. Joku mieheni keksima luulenpa. Naurattaa ainakin aina kun sen kuulen hanen suustaan.

    Mukavia kesapaivia!

    ReplyDelete
  2. Good one :D Olen itse keksinyt made in king kongin, jos sillä voi ylpeillä, heko heko. No minä ainakin pidän siitä.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.