Thursday, July 10, 2008

PutkeaKoiranputket tai mitkä isot hauskat putket, ja tiellä lojui pakoputki kun äsken ajelimme ostoksille ja putkahdimme takaisin tukka putkella. Lomalla sitä kiirettä riittää. 


4 comments:

 1. utuinen3:31 am

  Viimeisen postauksesi mukaan sinulla on pölynimuri putkella koko ajan- nostan hattua- LOMALLA siivousta! Vaan kai minäkin nuorempana- ehkä. Nyt ei viitsisi nuoren eikä vanhana, hah. Koiranputken pienempi sukulainen "Queen Ann's Lace" on herttainen, mutta ah, sinnikäs seuralainen pihamaallani. Altaa valaa ja valtaa alaa koko ajan. Hyvää siivoushumööriä teiltä meille! Jos valuisi tänne asti! Kiitos!

  ReplyDelete
 2. Utuinen; Nytkö alkaa selvitä että se ei olekaan utua vaan pölyä :D

  Hatunnosto ei liene paikallaan koska kyse oli kotisiivouspalvelun OSTAMISESTA rahalla. Se oli siivoojamme joka täällä imuroi ja tamppasi tukka putkella. - Tai myönnettäköön että siivoilin ja järjestelin kyllä itsekin aika paljon. Eli jos siitä saat inspiraation niin hienoa!

  ReplyDelete
 3. Lomaputkessa on silti kivempaa kuin työputkessa ja uraputkessa jne. Tukka putkella silti täälläkin mennään, touhuten vuoroin kunkin toiveen mukaan.

  ReplyDelete
 4. Toivotaan että ei kuitenkaan tarvitse kutsua putkimiestä :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.