Wednesday, July 09, 2008

Briljantti palkinto


Sain kiiltävän palkinnon Sarilta Italiasta. Hän on vanhimpia blogikavereitani, ja hänen Keksi-bloginsa on erinomainen. Palkinnossa näyttää lukevan premio eli palkinto italiaksi. Mistä lienee lähtöisin?Nimeän muutaman helmen, muutaman jalokiven, muutaman briljantin blogin Blogosfäärin runsaudesta, huolimatta siitä ovatko jo saaneet muilta mainintoja:
Ohjeet saatte täältä. Kauhea homma tässä linkityksessä, joten julistan isoon ääneen että ei tarvitse kokea velvollisuudeksi jatkaa tätä meemiä! Ainoastaan jos haluatte.

6 comments:

 1. Kiitos.

  Oletko huomannut, että linkitys toimii Bloggerissa sujuvammin IE:llä? En saa linkkiä onnistumaan lainkaan Firefoxilla, jota käytän IE:n rinnalla.

  ReplyDelete
 2. Hei! Olitpa sinä nopea... Minulla on tässä linkittäminen vielä kesken, ja olen ihan varma että teen sen jollain turkasen hitaalla tavalla - puuh. Pitää opetella nopeampi tapa heti kun saan tämän urakan valmiiksi!

  ReplyDelete
 3. Peikko tulee ja vie priljantiinin, irvistelee mennessään ja koittaa olla niin ettei huomata. Jättää Ritalle punaisen kiven priljantiinin tilalle.

  Syvällä metsässä peikko piilottaa priljantiinin kuusen juurten alle ja pyytää kuusta pitämän siitä huolta. Aikoo käydä katsomassa priljantiinia päivittäin epätoivon iskiessä.

  ReplyDelete
 4. No sittenhän riljantiini oli tarpeeseen jos kerran epätoivo ihan joka päivä iskee! Kiitos punaisesta kivestä... Se lienee joulukivi. Every day is Christmas :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos briljantista! Tämä kivi puuttuukin puutarhastani. :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.