Monday, October 13, 2008

Kaupassa käynti ja kaupallista englantia
Miehelläni on vapaapäivä. Kävimme kävellen kaupassa, kummallakin reppu selässä, sen jälkeen kun sain aamuopetuksen pois tieltä. Tänään paistetaan lättyjä. Kokeilemme ensimmäista kertaa 7-paikkaista lettupannuamme. Taikina on jo turpoamassa. 

Eläkeläisen opiskelijani koulutusohjelma sujuu hienosti. Ainoa harmi että siihen tulee nyt monen viikon tauko hänen lähtiessään reissuun, eikä edes ulkomaan reissuun. Toivotaan että tähänastiset opit kypsyvät. Hän aikoo ottaa oppimateriaalin mukaan, lukea ja kirjoitella, opetella sanoja. Neljä oppituntia olemme ehtineet pitää. 

Huomenna pitäisi kehitellä englannin opetusta tavarantoimitusten ja tilausten tiimoilta. Tai sanoisinko huomiseksi eikä huomenna. Kun koulutus alkaa kello 8 aamulla sen parasta olla pitkälle kaavailtuna siinä vaiheessa. Kaupallisen kielen materiaalit pikimmiten esiin. There's no time like the present, eli eiköhän kääritä hihat ja ruveta  hommiin.


2 comments:

 1. Lettupäivä täälläkin, tosin kaupasta valmiiksipaistettuja pinaatti-sellaisia. Puolukkasurvoksen kanssa täyttävä ja ravitseva herkku.

  Mökillä on äidin vanha monipaikkainen lettupannu. Puuhellan suuren levyn päällä sillä on hyvä kärryyttää lettuja.
  Täytyy muistaa myös, ettei lastaa letunkoloja liian täyteen taikinaa.
  Ja aina pitää muistaa ottaa (ainakin minun) palovaroittemista patteri pois. Muuten letunpaisto käy kotvasen kuluttua hermoille palovaroittimen hälyytysäänen sabotoidessa herkkujen valmistusoperaatiota :D!

  ReplyDelete
 2. LEONOORA: (Karmistus, pitkä kommenttini haihtui)

  Palohälyttimen ääni on kieltämättä hermoja raastava.

  Tuossapa ideaa. Pinaatti- sun muita lättyjä voisi ryhtyä väsäämään kotona. Edullisempia ja maistuvampia kuin kaupan versiot. Jos vaan aikaa ja viitseliäisyyttä on.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.