Sunday, October 12, 2008

Automaalia ja kynsilakkaaHiljattain katsottua: 70-luvun saksalaissarjoja Derrick ja Vanha Kettu, amerikkalainen komediasarja Rillit huurussa, missä blondin naapurissa asuu älypäänörttejä. 

Tämän aamupäivän aikaansaannoksia: Siivousta, pari koneellista pyykkiä, kävelylenkki, puutarhatöitä. Golfkentät kutsuivat taas  puolisoa mutta ennen lähtöään imuroi ja teki broilerikastikkeen. Minä keitän perunat iltapäivällä ja syön. Hän syö sitten kun palaa viiden maissa. 

Huvittavaa opettamisen saralla: Sain englanninkielistä ammattitekstiä jota pitäisi sisällyttää kurssiin. Se liittyy autojen maalaamiseen. Enhän minä sellaisesta mitään tiedä, mahtaako olla vaikeaselkoistakin? Hah hah, sanasto on ihan samaa mitä olen kauneudenhoitoalalla opettanut. Basecoat, two coats of paint, topcoat, spray... Suora yhteys kynsien lakkaamiseen.

Ilon aiheita alkavalla viikolla: Englannin opettaminen luonnonmenetelmällä 72-vuotiaalle oppilaalleni. Opekaveri Kikan tapaaminen keskiviikkona. Italian opetuksen ideointia. Jokapäiväiset kävelyt syksyn satumaisemissa.

Mitä mä seuraavaksi teen: Lukaisen Hesaria, aloittelen paperitöitä, ehkä silitän ja kuuntelen persiankurssia. Viikon kuluttua tapaamme persialaisia ystäviämme.

5 comments:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo sinun työsi. Tai ainakin annat siitä sellaisen kuvan. Melkein alkaa harmittaa, että miksen sittenkin panostanut koulussa kieliin. Minustakin olisi kivaa tehdä töitä kotoa käsin tarvitsematta kierrellä ympäri pitäjää mitä erilaisemmissa tilaisuuksissa.

  ReplyDelete
 2. KIMMO: Ei ole myöhäistä jos haluat oppia kieliä! Niitä voi opetella kotonakin: äänitteet, nettikurssit, puhelinkurssit.

  Pidän työstäni tavattomasti ja kotona työskenteleminen on monin verroin mukavampaa kuin "entinen elämäni" jolloin matkantekoon kului joka päivästä tunti tai kaksi.

  Olen haaveillut talosta johon kuuluvat erilliset opetustilat :)

  ReplyDelete
 3. Minä tiedän enemmän auton maalaamisesta kuin kynsien hoidosta... Volvolla kirjoittelin.

  ReplyDelete
 4. HANNELE: Älä jätä jännään paikkaan kesken. Volvolla kirjoittelit mitä?

  ReplyDelete
 5. Verkstadshandböcker på Volvo Lastvagnar.

  Kursböcker till operatörer
  på Ericsson AB.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.