Friday, October 31, 2008

Perjantaikoreaa ja perjantaipirteääKoristeelliset koreat syksyiset mansikoiden lehdet.  Perjantaipäivän kiihkeä työtahti alkaa hellittää kellon lähetessä yhtä. Jääkö kävelylenkki väliin, kyselen itseltäni... 

Töitä on yllättäen kasaantunut. Sikäli mukava kasa että siinä on yksi uusi oppilas. Aina virkistävää aloittaa erilainen case.

Miehellä on vapaapäivä. Aiottu golf peruuntui sateen vuoksi. Hän lähti ruokakauppaan ja eilisaamun katastrofin aiheuttanutta termosta palauttamaan. 

Huomenna pyhäinpäivänä minut on kutsuttu maailmanparantamistilaisuuteen. Amerikkalainen Susan tarjoaa lounasta kotonaan. Esitelmä- ja keskustelutilaisuuteen aiheesta "Hyveet" osallistuu lähinnä vain naisia. Osa heistä on bahaiuskovaisia. Kuulostaa jännittävältä. Sekä tuo aihe että uusien ihmisien tapaaminen. 

Piristävää tänään: Meiliä parilta kivalta taholta. Pystykorvan omistajilta jotka kerran tapasin naapurustossa ja yhdeltä blogikaverilta.

Halloweenia emme juhli mutta hauska katsella koristeita netissä, blogeissa ja muuten. Askeleita kuistilla... Menenpä kyselemään miten termarin palautus sujui.

7 comments:

 1. Onpa kaunis kuva, koreakin. Halloween on useille kauhuefektien kehittelemistä. Miten sitten voidaan toivottaa: "Have a Happy Halloween!"
  Hyvät ihmiset HYVE! Siinäpä mielenkiintoinen aihe. Hyve valui hänestä virtueena.

  ReplyDelete
 2. Golf-kausi muuten tuntuu nykyään jatkuvan pidempään kuin joskus ennen. Itse en sitä harrasta, mutta mies kylläkin.

  Sinulla on mielenkiintoinen ilta huomenna luvassa. "Hyveet" varmasti onkin sellainen aihe, josta asiaa löytyy moneen lähtöön. Pitää muuten ihan nyt googlettaa tuo bahai-uskovainen, sillä minulle tuo on ihan uusi usko.

  Hyvää halloweenia!

  ReplyDelete
 3. UTUKKA: Kiitos. Minusta nuo mansikat ovat satumaisen kauniit. Virtuaalimaailman hyveet...Virtual virtues? What would they be?

  ELEGIA: Golf-kausi on pitempi, ja sen lisäksi mieheni pelaa paljon enemmän kuin aluksi. Se on harrastus joka vie mukanaan :) Hassua että sinunkin miehesi pelaa. (Tai siis ei nyt varsinaisesti "hassua" :)

  Bahaiuskonnolle on tyypillistä että se pyrkii saattamaan kaikki maailman uskonnot yhteen, ja siinä kunnioitetaan kaikkia profeettoja. Muuta en siitä tiedä. (Vielä) Olen päässyt bahai-ihmisten seuraan persialaisten ystävieni kautta. Itse en kuulu mihinkään kirkkoon tai uskontoon.

  ReplyDelete
 4. Valitse kuusi miestä
  http://www.uusi.ihmiskunta.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1196

  ReplyDelete
 5. Hyvää Halloweenia sinne kaikesta huolimatta ja pyhäinpäivää myös. Huominen lounas kuulostaa mielenkiintoiselta, kirjoittelehan sitten miten meni. :)

  ReplyDelete
 6. PETJA: Haaste huomattu! Hyvä meemi, osallistun jos ehdin.

  KAZZA: Mitä todennäköisimmin kirjoittelen :) Kiitos toivotuksista.

  HANNELE: Tack detsamma!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.