Monday, October 06, 2008

Syksyn psykedeliset väritOnpa päivä ehtinyt pitkälle. Oli tavallista enemmän live-opetusta aamupäivällä ja sitten tein vielä tavallista pidemmän kävelylenkin. Ettei vaan lounaskin venynyt pitkäksi. Niin taisi. Katselin samalla TV:stä kokonaisen jakson Sturm der Liebeä (Lemmen viemää). Ja sen jälkeen on ollut opinto-ohjausta netissä. 

Kävelylenkillä oli upeaa. Syksyn värit muuttuvat yhä psykedelisemmiksi. Herkemmille sieluille tulee melkein helpotuksena kun lehdet tippuvat ja värit pelkistyvät. 

5 comments:

 1. Kauniita ruskakuvia. On hauskaa katsella niitä, varsinkin kun on flunssassa eikä voi itse mennä ulos. Makuuhuoneen ikkunasta näkyviin lehmuksiin ei tule kunnon ruskaa.

  ReplyDelete
 2. ANNA: Sairastaminen voi olla mukavaakin, ellei ole kovin sairas. Kuvien ja telkkarin katseleminen ja lukeminen viihdyttää :) Get well soon!

  ReplyDelete
 3. Kyllä on kauuniit värit!
  Minulla on sjal=suomeksi? joissa justiinsa nuo syksyn leimahdukset.
  Meillä kyllä on paljon vihreätä (gbg:ssä)
  Kivaa kun ehdit ottaa lenkkejä, antaa iloa ja eloa sielulle ja ruumille, eiks`vaan.
  mukavat jatkot
  m a k i

  ReplyDelete
 4. Suomen syksy parhaimmillaan, tänä vuonna ilmeisesti erityisen kaunis ja värikäs.

  ReplyDelete
 5. MAKI: Sjal - en ole sanaa ennen nähnyt mutta kun se tuosta äännän, eiköhän se ole shaali eli hartiahuivi :) "Syksyn leimahdukset" - onpa osuvasti sanottu! Olet paljon meitä etelämpänä Göteborgissa, ja lähempänä Golf-virtaa, ei ihme jos teillä on vielä kesä, hah hah.

  JONNA: Tuota olen itsekin epäillyt, että syksy on erityisen värikäs! - Mutta toisaalta taisin epäillä samaa pari vuotta sitten :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.