Tuesday, October 07, 2008

Koreaa kuin KoreassaKoreassako ollaan kun on niin koreaa? Sikahieno ilma. Tsiigatkaa nyt tuotakin vaahteraa! En ottanut kuvaa tänään vaan joku aika sitten, joudutte kuvittelemaan lehdistön - lehvästön (?) - harvempana, mutta kirkasta, kaunista ja koreaa sanoo minun sääraporttini tänään tiistainakin. Juuri kävin kävelyllä and kaupassa. 

Huomenna tapaan taas opettajaystäväni kun hän pääsee koulusta kello 12. Äsken juuri meilailtiin. Menen häntä vastaan vartin yli. Toivotaan satumaista ilmaa niin voidaan hengailla ulkona.

Unohtui tuosta aikaisemmasta saippuapostauksesta tieto että Il Frutteto ( = hedelmätarha) saippua on valmistettu Italiassa ja sen tuoksu on miellyttävä, Red grapes and Blueberry (tummat rypäleet ja mustikka). Se vaan hämäävää että saippua on väriltään valkoinen.

8 comments:

 1. Meilläkin on ollut tänään aurinkoinen päivä ja kyllä se mieltä virkistää kummasti. Vaahtera on kyllä koreassa kunnossa ainakin, vaikkei liene Koreassa;)

  ReplyDelete
 2. Inkivääri: Mitähän puita Koreassa kasvaa...nyt kun puheeksi tuli?

  ReplyDelete
 3. Blueberry on isot amerikkalaiset pensasmustikat, ei sotke sormia.
  Bilberry on villit metsämustikat.

  ReplyDelete
 4. Hannele: Katson parhaaksi olla ottamatta kantaa marjojen englanninkielisiin nimiin, haha haa :D Iso sekasotku. Brittiystävämme nimittävät mustikoita bilberryiksi. Kukaan suomalaisista tuttavistani ei yleensä tunne muuta nimeä kuin blueberry.

  ReplyDelete
 5. Brittiystäväsi ihan oikein sanoo.
  Puutarhassani kasvaa vain blueberry.

  Laitan sulle latinalaiset nimet, jos haluat, on kysymys ihan eri kasveista.

  ReplyDelete
 6. Suamalaiset ystäväsi myös oikeassa, koska hillopurkeissa usein miten blueberry. Italiassa tuskin edes kasvaa bilberry.

  ReplyDelete
 7. Tulin muuten puhuneeksi pötyä. Ne suomalaisista ystävistämme jotka ovat naiminissa brittien kanssa todennäköisesti sanovat myös bilberry. Oppilaani eivät ole bilberrysta kuulleet.

  ReplyDelete
 8. (nyttenhän ne kumisaappaani näytän :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.