Friday, January 16, 2009

Sukat, skype ja S-korttiSukat saa valmiiksi paritettuina kun pistää niihin SUPI-sukkapidikkeet ennen kuin heittää ne pyykkikoriin. Yksinkertainen ja siisti juttu. 

Latasin koneelleni skypen. Voin sitäkin kautta opetella kielikursseja vetämään. 

Sukkapidikkeet ja skype tuovat helpotusta arkeen. Luulen. En ole vielä kokeillut viimeksi mainittua. 

Kolmas S-sana on S-kortti. Tuntuu että saan siitä enemmän hyötyä kuin Bonus-kortista. Käyn aika usein S-korttikaupoissa, hyvin harvoin Bonuksen paikoissa. Jos Valintatalo ei enää myy Chifonet-pölyliinoja, en ehkä sinne tule menneeksi uudelleen. 

Siinä sössötykset. Lisää S-kaupan kassalla, ja Rossossa muusia ja soosia. Yhden koon sukkahousut ja kolmen ässän postaus. Enempiä lässyttämättä - tsau, ja tamperelaisosastolle: Sommoro!


13 comments:

 1. Noi sukkapidikkeet oli tosi hyviä sukkakorissa mutta sitten kun laittoi ne koneeseen niin sillä ne irrallaan iloisesti kylpi.

  ReplyDelete
 2. Hihi, olen juuri kirjoittanut sellasen kåseri sukkapulmastani... Ne eivät ole uskollista porukkaa.

  ReplyDelete
 3. ANNA: Nuo meidän pidikkeet ovat lujat. Ettet vaan ostanut made in Kingkong - laatua?

  HANNELE: Tulenpa kiinnostuneena lukemaan pakinasi.

  ReplyDelete
 4. (Kuule, mulla on ollut tollanen perus-pirtelö, jääkaapin siivousta:

  ReplyDelete
 5. Minä pyöräytän omat sukkani varresta kiinni toisiinsa kuten kaappiin ja useimmiten pysyvät yhdessä, muut tekevät sukilleen mitä tahtovat:) Skype on kyllä kätevä peli ja kovassa käytössä kun Esikoinen on Lontoossa saakka. Siskolle Norjaan olen sitä koittanut kaupitella, mutta ei hän vielä ole siitä innostunut eikä sitä ole kovin monella tutullakaan.

  Ihmeellistä - ei ne suuret tulot vaan ne pienet menot on mottoni talousrintamalla vaikka nyt taas tuntuu siltä että huonoa omaatuntoa saa siitäkin kantaa8)

  ReplyDelete
 6. HANNELE: Niitä ideoita pitää lisää miettiä - olen kiinnostunut.

  INKIVÄÄRI: Kirjan saisi varmaan kerätyksi eri tavoista käsitellä sukkia. Sen nimi voisi olla tuo tarjoamasi "Minä pyöräytän omani varresta kiinni toisiinsa" :D

  En olisi osannut skypeä ilman mieheni apua asentaa. Sitten kun vähän osaa on rohkeampi kokeilemaan uutta. Ehkä siskosi vielä innostuu jos joku näyttää kädestä pitäen.

  Ihan sama motto minulla rahojen suhteen! Se on yksinkertaista matematiikkaa ja järkevää.

  ReplyDelete
 7. Tuollaisista sukkapidikkeistä en ole kuullutkaan, taitavat olla tosi kätevät! Onnea Skypen kanssa, mulla on ollut se ihan skypen historian alusta saakka, ja en osaisi enään olla ilman sitä, (näkö)puhelut ympäri maailmaa hoituu hyvin.

  ReplyDelete
 8. YAELIAN: Kiitti kaikista skypevinkeistä ja muista :)

  OBEESIA: Katsotaan jos huomenna ehdin... Olen samaan haasteeseen vastannut jo Arkiterapeutti Kops-blogissa, mutta täällä olen hiukan eri persoona, hehe.

  Sinulla oli kivat vastaukset :)

  ReplyDelete
 9. Onnea uudelle Skypelle. Olenkin ihmetellyt, ettet ole aiemmin hankkinut. Mutta sitten on se toinen ongelma: Vastapuolellakin pitää olla Skype.

  Tuo sukkapidike oli hyvä vinkki. Pitäisi varmaan suositella paikalliselle pesulanomistajallekin. Tämä oli kadottanut pesussa saksalaispariskunnan sukista parin ja joutui riitaan rouvan kanssa. Kunnes riita oli ratkennut siihen, että rouvan mies oli todennut: "Se on sitten mennyt sukkien taivaaseen".

  ReplyDelete
 10. KIRLAH: Ai sinulla on Skype? :D Opetustarkoituksiin sitä itse kaavailen. Mites sinulla?

  Joillakin tutuilla on Skype mutta en oikein näe itseäni höpöttämässä tyhjänpäiväisiä huvin vuoksi. Pitää olla asiaa - ja sen hoidan mieluummin heidän kanssaan meilitse. Eivätpähän jumiuta minua koneelle.

  "Sukkien taivaaseen" :)

  ReplyDelete
 11. On minulla ollut jo pari vuotta Skype. Alun perin olen hankkinut sen, kun olimme projektien vuoksi ulkomaalaisten kanssa yhteyksissä. Mutta ongelmaksi tuli usein juuri se, että esim. saksalaisilla ei silloin ollutkaan Skypeä tai jomman kumman osapuolen koneessa oli jotain vinksallaan.

  Opetuksesta puheen ollen olen hankkinut sen myös sitä silmällä pitäen, että tämä nykyinen työni loppuu, kuten pahalta näyttää. Voisin sitten antaa esim. etäopetusta. Tuskin sitten enää antavat koulun etälaitteilla opettaa, jos en enää ole heidän leivissäkään.

  Kolmanneksi tämä on hyvä väline nähdä useammin lapsenlasta, jota muuten näkee vain harvoin.

  Neljänneksi on siitä sekin hyöty, että voin puhua ilmaiseksi parin erittäin hyvän ystävän ja siskon kanssa, jotka ovat joutuneet kauaksi minusta ja joiden kanssa tulee puhutuksi pidempään. Lähellä asuvien tuttujen kanssa en roiku puhelimessa.

  ReplyDelete
 12. KIRLAH: Kiva kun kertoilit. Kiinnostavaa ja valaisevaa. Hyvä että sulla on suunnitelmia jos nykyiset työt loppuvat. Kieltenopettajia aina tarvitaan.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.