Thursday, January 15, 2009

Tuoretta, tervettä, piristävää



Olen innostunut harrastamaan entistä tervellisempää ja tuoreempaa elämää. Lisää liikuntaa. Vielä enemmän tuoreita hedelmiä ja kasviksia kuin tähän asti.

Nuohouslasku saapui. Se oli 38 euroa vaikka käynnistä saamassamme kuitissa luki 45€. Hinta sisältää alvin. Edullinen hinta paloturvallisuudesta kuten Hannele kommentoi silloista postiani. Hänellä nyt suomenkielinenkin blogi, suosittelen

Sain aamulla italian nettitehtäväkurssin ekan COMPITON lähtemään. (Un COM pi to = tehtävä). Jatkoa viime vuoden kurssille, johon mahtui 35 tehtävää. Pistin COMPITO UNOn mukaan kuvan, aiemmasta poiketen. Tein kyselyn näkyykö kuva, haittaako, piristääkö. Odottelen vastauksia.

Uudet alut elähdyttäviä. Kevään odotus tuntuu upealta.


13 comments:

  1. Uuusi vuosi on hyvä, meilläkin hedelmäsalaattia melkein joka päivä, vaikka ei luvattu..

    ReplyDelete
  2. HANNELE: Terveisiä ruokakaupasta, just palasin. Ostin VOITA, olet aivopessyt minut :)

    (Olisin viime vuonna ostanut mutta ihme kyllä missään ei näkynyt pöytärasioita enkä kyllä rupea minkään irtorasioitten kanssa pelleilemään. Olen käyttänyt Oivariinia.)

    ReplyDelete
  3. Hihi ;) Se on aitoa tavaraa, ilman mitään lisäaineita.

    Lapsilleni en ole koskaan muuta antanut kuin aitoa voita, rasvaista maitoa, piimää. Ja nyt kun he aikuisina lukevat kaikenlaisia terveyskirjoja, antavat minulle kiitosta.

    ReplyDelete
  4. Hannele12:34 pm

    (ja he ovat aina olleet terveet ja vieläkin hoikkia)

    ReplyDelete
  5. Herkullisia tomaatteja eikä lisättyä sokeria tai muuta:)

    ReplyDelete
  6. Nykyään ovat isot tomaatit olleet niin mauttomia että tartuin eilen kaupan tarjoukseen ja ostin kirsikkatomaatteja :)

    ReplyDelete
  7. Tsemppiä terveemmälle elämälle.Margariinihan syntyy öljystä tietyn prosessin seurauksena, jolloin myös raaka aineena käytetty öljy muuttaa koostumustaan ja muuttuu epäterveellisemmäksi ja siinä on sitten transrasvoja.Mutta kaikki margariinit eivät ole samanlaisia;jos haluaa margariinia käyttää , niin pitää etsiä sellainen margariini, missä transrasvat ovat nollassa, se on silloin non-hydrogenated margarine(en osaa sanoa suomeksi...)

    ReplyDelete
  8. Eli mä käytän tänään ainoastaan sellaista margariinia, missä transrasvat on nollassa; samalla vältän myös kolestrolia.
    Tässä lisätietoa:http://www.healthcastle.com/butter-or-margarine.shtml

    ReplyDelete
  9. YAELIAN: Ei se mitään, en ymmärtäisi suomeksi senkään vertaa :) Hydrogen on vety suomeksi...

    Söin äsken lounasta ja oli tosi hauska keksiä ja koostaa se mahdollisimman järkeväksi ja kuitenkin nautinnolliseksi ynnä semmoiseksi että nälkä pysyy poissa.

    Yleensä ottaen olen sitä mieltä että kohtuus on oiva ohjenuora syömisessä ja juomisessa.
    ____________________________________________

    Heps - kiitti linkistä! Se putkahti tähän juuri kun olin kommenttiani laittamassa...

    ReplyDelete
  10. Totta tuo Rita, että kevättä kohti mentäessä, päivänvalon lisääntyessä alkaa suunnitella kaikenlaisia muutoksia ja uusiutumista.
    Tällä hetkellä minulla on kyllä hirvee vilustumistauti tuliaisina Helsingin matkalta, joten vielä ei ole päässyt tosi toimiin.
    Ja onhan täällä talvi vielä. Lunta ja pakkasta. Hiihtämään pitäisi päästä kai ennen kun lumet sulavat! :)

    ReplyDelete
  11. LEONOORA: Kaikella on aikansa. Kunhan kuntoudut ehdit hiihtää ja huhtoa, sitä ennen älä riuhdo :)

    Minulla ääni vieläkin painuksissa, mutta eiköhän ensi viikko ole äänekkäämpi.

    ReplyDelete
  12. Anonymous11:37 pm

    Ope hei, Italian tehtävän kuva näkyi ja mä olen käynyt lähes joka päivä hiihtämässä. Saat arvata kuka mä oon.

    ReplyDelete
  13. CARO ANONIMO ( A NO ni mo )

    Non è molto difficile: Sei Ari, vero?
    Domani parlo inglese con te al telefono.

    SCIARE: hyvä johtolanka :)

    ReplyDelete

Ilahdun kommenteista ja pyrin vastaamaan kaikkiin.

Kello 16 - 17 jälkeen en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)