Tuesday, January 20, 2009

Surffailua kanavillaAvaan TV:n aamulla. Kanava 6 Iranista lähettää sarjaa jossa kahvilaan tulee aina pari ihmistä joilla keskenään selvitettävä ongelma. Kahvilaa pitävä perhe tarkkailee tilannetta kiinnostuneena, vaikka ei paljon saakaan myydyksi. Englanninkielinen tekstitys. Onpa ollut onnekasta osua tuohon ohjelmaan jo muutama kerta. 

Kanavat 1, 2 ja 3 meidän TV:ssä Italian RaiUno, RaiDue ja RaiTre, kanava 4 Espanjan TV, kanava 5:ssä meillä on Ranskan TV. Noilla surffaan tätänykyä ehtiessäni, joskus pari kolme kertaa päivässä. Yritän pistää joka päivä pieniä annoksia kieliä ajatuksiini. 

Tuolta possukanavalta klikkasin itseni heti pois koska siellä ei puhuttu mitään, mutta katsokaa miten hassukasta porukkaa nuo siat, haha.

Lounasta syödessä katselen yleensä pätkän saksankielistä Sturm der Liebe - sarjaa. 

Ei noihin pitkiä aikoja mene. Iloa ja hyötyä joka päivä.

9 comments:

 1. Et ole tainnutkaan aikoihin piirrellä possutarinoita blogiisi?
  Sanoi possujen fanittaja. :D

  ReplyDelete
 2. LEONOORA: Onpa tainnut possujen piirtäminen jäädä vähemmälle. Röh :)

  ReplyDelete
 3. Telkkarin kielisurffailu on mukavaa ja mielenkiintoista. Sitä kaipaan, kuten myös uutisia ja Warner Channelia. Minulla kun telkkaria ei ole. Tai siis on laite vaan ei kanavia. Olen jo tottunut olemaan ilman.

  ReplyDelete
 4. Kielisurffailu on mustakin tosi kivaa! Mullakaan ei ole telkkaria tällä hetkellä kun sähkölaitteet varastettiin ja huomasin samalla, että netistäkin löytyy kaikenlaista,mutta kyllä mä telkkarin taas jossain vaiheessa hankin,

  ReplyDelete
 5. Hyvä asenne, teeveestä voi oppia paljon!! Minulla ei noin hienoa valikoimaa ole, mutta Deutsche Wellestä olen iloinen! Niiltä aalloilta katson Euromaxxia ja Hin und Wegiä, joka on ihan mahtava matkailuohjelma.

  Hihii, possut ovat mahtavan lystejä!

  ReplyDelete
 6. JONNA: Jos minulla ei olisi TV:tä, altistaisin itseni kielille jollain muulla tavalla. Ei telkkari välttämättömyys ole, vaikka siitä niin kovasti tykkäänkin :)

  YAELIAN: Varastettiin! Hui - siihenpä loppui TV:n katselu cold turkey. Taitaisin saada vieroitusoireita.

  KATILEIN: Samaa mieltä. Oppinen siinä se juju onkin. Samalla voi silti valita ohjelmia jotka itseä muutenkin miellyttävät kuten nuo mainitsemasi.

  Meillä on saksakanavia myös, useita. On ne possut niin hauskoja että es versteht kein Schwein :D

  ReplyDelete
 7. Possut muuten ovat mainiosta brittianimaatiosta Shaun the Sheep (Wallace & Gromitin spin-off-sarja), suomeksi se taitaa olla Late Lammas. Hervottoman hilpeitä pätkiä kaikenikäisille katsojille, maistiaisia löytyy täältä:

  http://www.shaunthesheep.com/

  Siipan kanssa innostuimme viime talvena katsomaan kaikki Shaun-pätkät, mitä käsiimme saimme - emmekä yleensä koukutu sarjoihin tai muihin katsottaviin kovinkaan helposti :D.

  ReplyDelete
 8. Kati: "Late Lammas" - Hah hah :D

  Kiitti hauskoista tiedoista. Meillä on yksi Wallace and Gromit taltioituna, mutta ei olla vielä katsottu. Shaun the Sheepistä en ollutkaan never heard !

  ReplyDelete
 9. Hei, tuli vielä mieleen että tosiaan tuossa possujen kanssa oli kauheasti kukkakaalien näköisiä lampaita:)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.