Wednesday, February 04, 2009

Greetings from WorkoholiaThanks for all the comments! Extremely busy today, hope to be able to do post later on.  Welcome, new faces!

Onpa ihania kommentteja, kiitos, grazie, gracias, ja pari uutta tuttavuutta ilmestynyt kuvagalleriaan.

Kommentit, haasteet, moikkaukset kaikki tervetulleita, mutta nyt tervemenoa, kun pistän monoa toisen edelle... työt kutsuvatten, drick vatten jotta et hengästyyyy....


5 comments:

 1. Tiedätkö, mistä sana "mono"? Sittenkunkerkeet.

  ReplyDelete
 2. UTUKKA: Siis merkityksessä "hiihtokenkä"? Enpä voi sanoa tietäväni - kerro. (Etuliite mono- = yksi ja espanjan el mono = apina eivät tässä taida olla avuksi.)

  ReplyDelete
 3. No, olisin päivän kunniaksi tarjoamassa Runebergintorttuja, itse kun en ole ryhdikäs, keksitön enkä pullaton... ehkä virtuaalisesti kelpaisi.

  ReplyDelete
 4. Työn iloa!Ja kiitos kauniista talvisesta kuvasta, täällä hellettä ja vaihtaisin ilomielin vain yhdeksi päiväksi tuollaiseen lumiseen maisemaan....

  ReplyDelete
 5. HANNELE: Just tulin ruokakaupasta. Voi mitä kiusauksia kun sielläkin oli kauniita runebergintorttuja tyrkyllä! Kuola alkaa valua pelkästä ajatuksesta, myös virtuaalikuvia katsoessa :) Hyvin pystyn kieltäytymään nyt kun nämä uudet ruokailutottumukset ovat oloa keventäneet ja hyvää mieltä tuoneet.

  YAELIAN: Tuo oli aivan ihana päivä. Kirkas taivas, lunta, aurinkoa. Kova pakkanen ei niin helppo, ei liioin kova helle. Tämä sanontahan sopii nyt tähän sinun ja minun erilaiseen ilmanalaan:

  Huh hellettä sanoi jänis pakkasella :D Hah hah

  (Mistähän tuokin juontaa juurensa?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.