Thursday, February 05, 2009

Kadonneen vyötärön metsästysPancake - yummy!

Olo kevenee. Omaksumani uudet elämäntavat tuottavat hedelmää. Otin joku viikko sitten tavoitteeksi etsiä kadonnutta vyötäröäni, pudottaa pari kolme kiloa, kohottaa kuntoa ja voida entistä paremmin. En aikaisemminkaan epäterveellisesti elänyt, mutta häiritsevässä määrin tuntui painoa kertyneen. 

Tässä mitä tein:

- Lisäsin liikuntaa. Päivittäisen kävelylenkin lisäksi aerobiccaan ja keppijumppaan TV:stä kekkaamieni ohjattujen ohjelmien avulla. (Pari Persia-kanavaa) Siivoaminen käy myös jumpasta, olen huomannut.

- Aloin entistä enemmän valita syömisiäni. Muutin muusin ja soosin suhdetta kasviksiin lautasella siten että kasviksia on enemmän. Valitsen ruokia jotka pitävät nälän poissa kauemmin. Ruisleipä ja kaurapuuro ovat mainiota herkkua.

- Pienensin annoskokoja. Totuttelin syömään vähemmän kuin ennen.  

Tämä tuntuu hyvältä. Kaksi kiloa on tippunut. Mittarina toimiva hame, se joka aloittaessani kiristi niin että soi, on lakannut soimasta. Ei purista, mutta kaukana on vielä aika jolloin se väljänä vyötäröllä riippuu. Vyötäröä ei näy mutta kyllä se siellä on, sanokaa minun sanoneen.

Uusi tavoite on laihtua toiset kaksi kiloa ja löysyttää hametta. Tiukkapipoisuus on tästä kaukana. Sujuu mitä joustavammin. Aion pysyä tässä elämäntavassa.

Eilen sain vihdoin aikaiseksi pyöräyttää monitoimikoneessa raa'an kukkakaalisalaatin, jonka reseptin me bloggarit saimme taannoin Yaelianilta. Yksi vihje: Jos jää tähteitä, pistäkää tiiviiseen rasiaan, ei kulhoon muovilla peitettynä kuten erehdyin tekemään, ja kohta pyykkipoika nenässä jääkaappia availemaan. Nyt on onneksi todisteet hävitetty. Nam.


6 comments:

 1. Hih, olisi varmaankin sinne reseptini perään pitänyt laittaa varoitus tuosta hajusta...kukkakaalissa kun muodostuu niitä kaasuja;-)

  Hienosti näyttävät uudet elintavat jo tuottaneen tulosta! Sehän on loistava juttu! Avasin muuten kakkosblogin, jonne ajattelin laittaa muitakin juttuja kuin ruokajuttuja.Tervetuloa käymään,linkki löytyy blogistani.

  ReplyDelete
 2. YAELIAN: Jätin omasta versiostani öljyn kokonaan pois. Persiljan lisäksi heitin sekaan tuoretta pinaattia - sekin sinun innoituksestasi :)

  Lähdenpä heti vilkaisemaan toista blogiasi... Viuuh!

  ReplyDelete
 3. on kuin äitini pannukakku

  ReplyDelete
 4. Kiva kirjoitus ja mukavan leppoisa asenne painonpudotukseen. Minunkin pitää ryhdistäytyä!

  ReplyDelete
 5. Mikä vyötärö, missä? Kas kun on unohtunut! tätä se ikä teettää! Siis kukkakaalia helttaan ja tietysti brokkolia.

  ReplyDelete
 6. HANNELE: Noista pannukakuista tuntuu tulevan joka kerta hiukan erilainen. Kauniisti kupruili tämä, ja on herkullinen. Melkein loppuun syöty, mutta ei ihan, koska säännöstelen ruokiani :)

  KATILEIN: Siinä kävi jotenkin niin että innostuin valtavasti ja ryhdyin toimeen. On melkein kuin harrastus :)

  UTUKKA: Kukkakaalia korvaan ja brokkolia helttaan.

  Monet laihduttajat ovat erehtyneet syömään PELKKIÄ kasviksia. Ei siitä mitään tule. Helttaan on heitettävä muutakin :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.