Tuesday, March 03, 2009

Flunssaisia nautintojaTalvi tai kevättalvi; tähän aikaan kaipaa kevätkukkia. Otimme lauantaina kaupasta kotiin mukaan oranssin tulilatvan. Siinä kukat kestävät kauan. 

This is a time of year when one longs for spring flowers. We bought one.

Flunssainen olo vaivaa kurkkua ja nenää. Ensimmäinen kerta eläessäni kun virus iskee kaksi kertaa lyhyen ajan sisään. Tammikuussa juuri podin äänenmurrosta, kuukausi siten. Ei se mitään, saan kirjalliset työt tehdyiksi, ulkoilunkin hoidetuksi kunhan en liioittele. Aerobic Iran Beauty kanavan kanssa maltillisesti liikkuen, ei riuhtoen. Vaiva on vain kurkku-nenä-akselilla, ei keuhkoputkistossa.

Tämän päivän esteettinen nautinto lumipyry. Ah. Päivän ulkoilu lumityöt. Niistä ei olekaan tänä talvena päässyt usein nauttimaan.  

Vanha kettu tuli eilenkin, vaikka juuri katsoimme yhden. What a treat. A great surprise. Und sama saksaksi. Eine Überraschung. Halvatunmoinen perhetyranni oli murhattu, epäiltynä koko lähipiiri, tyttäret, vävyt, sihteeri. Juoneen liittyi shakkipeli. Mistähän tämä johtuu että juuri kun luen luonnehäiriöisistä, noita tyranneja putkahtelee joka raosta? Eilen katsoin Dr Phil Show'sta jakson jonka aiheena kontrolloivat puolisot. Näytekappaleena sekä mies- että naispuolinen päsmäri, eri perheistä, don't you know.

Lounaaseen vielä aikaa. Josko menisin lukemaan lisää uutta narsistikirjaani. Aiheesta enemmän toisessa blogissani, Arkiterapeutti Kops

Lounaalla saksaa, der die das sarja Lemmen lurinaa, Sturm der Liebe. Robert on vielä Afrikassa, Charlotte ei ole löytynyt, Madonnapatsas kateissa, Joonas piilotti sen viinikellariin.


10 comments:

 1. Kaunis on tuo tulilatva!

  Voi pahus,jouduit flunssan kouriin taas! Toivottavasti menee pian ohi eikä mene pahemmaksi.Kävin lukemassa lisää narsistijuttuja ja niitä tarinoita sieltä linkin takaa, ja löysin lisää narsisteja menneisyydestäni....

  ReplyDelete
 2. No voi sun, taas flunssa! Toivottavasti pysyykin siellä ylempänä eikä painu keuhkoputkiin. Suloisen värinen tulilatva:)

  ReplyDelete
 3. YAELIAN: Samaten minä tajusi eilen että hitto vie, se ja sekin oli narsisti! Ihan selvä juttu kun nyt on tietoa! Flunssasta viis, nythän on aikaa lukea sivistävää kirjallisuutta, ha haa :D

  INKIVÄÄRI: Väri ihana, aavistuksen verran inkivääriin vivahtava kenties? Juu, keuhkoputkiremontti ei ole hauska ajatus. Parasta varmuuden vuoksi alkaa juoda rommitoteja :D

  ReplyDelete
 4. Kaunis kukkanen!

  Pikaista paranemista sinulle!

  Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

  ReplyDelete
 5. Kiitos KATJA :)

  ReplyDelete
 6. Kaunis väri. Hoida nyt itseäsi.

  ReplyDelete
 7. Parane pian!

  Narsismi on ihan kauhea luonnehäiriö. Lähipiirissäni on tuore avioero ja pariskunnan narsisti-osapuoli on heittäytynyt todella rasittavaksi. Narsistihan kostaa, jos kokee tulleensa väärin kohdelluksi. Ja tässä tapauksessa narsisti petti minkä kerkesi, löysi toisen ja muutti hänen luokseen. nyt hän kostaa eksälle ilmeisesti sitä, että ex potkaisi hänet pihalle eikä suostunut siihen, että narsistilla olisi molemmat puoliso ja rakastajatar...
  Reilua!

  Mistä muuten katsot lemmenlöpinöitä, kun olet noin pahasti jäljessä? Vaikka mitä on taas tapahtunut :)

  ReplyDelete
 8. HANNELE: Ei tarvitse onneksi sängyn pohjilla maata, mutta ääni on kyllä menossa. Juon kuumaa. Kiitos huolenpidosta :)

  KATILEIN: "Lemmenlöpinöitä" - hah hah, fantastisch!

  Enhän minä mitenkään jäljessä ole, Sinä vain olet liian nopea :) Meillä jaksot tallennettuina. Katson omaa vauhtia, yleensä kun syön lounasta.

  Narsisteista irrottautuminen työn ja tuskan takana. Heillä loputtomasti energiaa kostamiseen ja riitelyyn. Riidanhaluisuus selittyy sillä että siitä on heille saattanut tulla eräänlainen varaventtiili, purkautumiskeino. Räjähdyksen jälkeen saavat sisäisen rauhan hetkeksi. Äärettömän rasittavaa heidän ympäristölleen.

  ReplyDelete
 9. Pikaista paranemista. Yleensähän sitä sairastuu, kun joku kriisitilanne on ohi. Tai ainakin itselleni on monesti käynyt niin.

  Niin näitä narsisteja olen itsekin tavannut muutaman. Ja ovat kyllä olleet sitten outoja elävät eri pelisäännöillä kuin muut ihmiset. Sen takia heitä onkin vaikea tajuta. Parasta tietysti on, jos heistä pääsee kilometrien päähän, etteivät vie siihen omaan sisäiseen kaaokseen mukaansa.

  ReplyDelete
 10. YVIOON: Tiedän tuon stressin jälkeen sairastumisen ilmiön; aikanaan kouluissa opettaessani makasin aina sängynpohjilla pari päivää lukukauden loputtua :)

  Tämänkertainen virus tarttui kyläillessämme. Perheen äidillä oli ääni käheytynyt. Minulla alkoivat oireet siitä muutaman päivän kuluttua.

  Hyvin sanottu tuo "...etteivät vie siihen omaan sisäiseen kaaokseen mukaan". Ryhdynpä tuota pohdiskelemaan. Kiitos kommentistasi!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.