Monday, March 02, 2009

Shampoota ja saksalaissarjojaEn olisi enää saanut ostetuksi suosikkishampoota ellen olisi kysynyt myyjältä. Kiharalle tukalle kehitetty tuote. Kävi ilmi että sitä on uudistettu ja se näyttää erilaiselta kuin ennen. Säästää paljon aikaa kun kysyy siltä joka tietää. Nyt ei tarvitse etsiä olematonta. 

Seuraava vaihe on testata tuote. Onko yhtä hyvä tai parempi kuin vanha? Millaista tuo hoitoaine on? Entiseen shampoohooni (taivutetaanko sana noin?) kuuluvaa hoitoainetta minulla ei ole ollut.

Katsoimme eilen Vanhan ketun ja toissapäivänä Derrickin. Molemmat pitivät mielenkiinnon vireillä alusta loppuun, ja saksaa kiva zu kuulla.

Derrickissä tyttö ja poika lähtivät liftaamaan. Tyttö nousi rekkaan, mutta siinä vaiheessa kun poika yritti nousta perässä, hytistä ilmestyi cowboybuutsinen jalka joka potkaisi hänet maahan. Ovi sulkeutui, rekka lähti. Poika pysäytti paikalle tuleen henkilöauton ja yritti saada kuljettajan seuraamaan rekkaa. Myöhemmin tyttö löytyi kuristettuna.

Vanhassa ketussa pääosassa nuori mies rikkaasta suvusta. Ryöstöön sekaantunut. Mieltyi Kösteriin jossa näki omaa 10 vuotta takaperin kuollutta isoisäänsä. Shakin peluukin yhdisti häntä ja Kösteriä. Nuorukaisen oma isä hänen kertomansa mukaan liian kova tyyppi. Kovaa mallia oli rikostoverikin, vankilasta vapautunut psykopaatti joka lopussa ampui "meidän heppumme". Köster jäi suremaan. Kuin myös minä.

Köhää ja nuhaa. Lueskelen älyttömän kiinnostavaa kirjaa narsisteista: Sata tapaa tappaa sielu. Mukana uusi näkökulma vanhaan aiheeseen. Persoonallisuushäiriö ei välttämättä parantumaton.


10 comments:

 1. Ah, nyt oli aihe joka on ikuinen mieliharmi. Suurin osa halvoista shampoista tekee luonnonkiharasta tukasta heinätukon.

  Saati sitten se että pitää juosta kastelemassa sitä kloorivedellä uimahallissa tämän tästä. Kun olin 15 v. joku kampaaja olisi tehnyt minulle suoristuspermanentin.

  Lopulta kieltäydyin kun aattelin että sitten siitä vasta hamppua tulee.

  ReplyDelete
 2. RIPSA: Ai sinullakin hamppuvaaraa :)

  Halpoja shampoita en ole harrastanut sitten opiskeluajan, enkä halpaa kosmetiikkaa.

  Kannattaa käyttää kunnon aineita ja suojata hamp... eikun tukkansa kloorivedeltä ja luonnonvoimilta.

  80-luvulla suoristin tukkaani harjalla ja föönillä. Se oli kai muotia.

  Yksi kampaaja ehdotti minulle kerran permanenttia ja vieläkin olen ihmeissäni siitä ehdotuksesta. Luulen että tukkani olisi kuin iso pensas jos tähän permis istutettaisiin :D

  ReplyDelete
 3. Mitä shampoolla tehdään, kysyy itsensä yksinkertaiseksi tunteva peikko.

  ReplyDelete
 4. Peikko, jos katsot mun kotisivujen pääsivun ekaa kuvaa, niin siinä olen nelivuotiaana. HIUKSET ON VESIKAMMATTU, se tarkoittaa sitä että ne pysyvät tonnäkösessä asennossa tasan niin kauan kun pääsen ulos juoksemaan.

  Muuten se on pörrö, mutta hius on tavattoman ohutta. Siis shampoilla ja hoitoaineilla sitä yrittää olla näyttämättä naispuoliselta Jöröjukalta.

  Ei niin että ulkonäöllä nyttemmin on juuri mitään merkitystä, mutta siinä puberteetin tietämillä fakta oli että jok'ikinen mukavantuntuinen poika juoksi pakoon tuhatta ja sataa kun vesikampauksinen tukka pääsi valloilleen.

  Rita, se kampaaja on tarkoittanut samaa mitä mulle ehdotettiin: suoristuspermanenttia. Sitähän Ameriikan ja joiden Afrikan maiden mustat ovat käyttäneet pitkään, välillä sitten olivat afrot.

  Obamaa ja hänen vaimoaan en laske joukkoon mukaan, koska pariskunta ynnä tyttäret käyttävät kampaajaa varmaan joka aamu.

  ReplyDelete
 5. ISOPEIKKO: Sun kannattaa välttää shampoota ja varsinkin hoitoainetta, muuten menee look.

  (Puolisolle juuri kerroin että nimimerkki Isopeikko kysyi mitä shampoolla tehdään. Seurasi naurunremahdus :D )

  RIPSA: Kertomasi vesikampauksesta ja pakoon juoksevista pojista on riemastuttava. Yhteen aikaan tukkaa tupeerattiinkin. Silloin olisimme voineet sulautua joukkoon ilman tupeerausta :D

  Kyllä se kampaaja tavallista permanenttia minulle suositteli, ei suoristusta. Selitteli että se pitäisi hiukset paremmin kurissa ja koholla (!) Outo tyyppi. Mieheni kävi hänellä kerran parturissa ja sanoi että se riitti. Toista kertaa minäkään en mennyt.

  Muoti on hassu asia. Joskus 70-luvulla haluttiin afrokampauksia.

  ReplyDelete
 6. Kikkuratukkashampoota minäkin käytän.

  ReplyDelete
 7. Tuotako samaa, vai jotain eri merkkiä?

  ReplyDelete
 8. Muu merkki, jotain luomua..

  ReplyDelete
 9. Muu merkki, jotain luomua..

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.