Thursday, March 12, 2009

Kurkkua kutittaa - höyhenilläKovasti kiva keppijumppa vedetään yhdellä Iran-kanavallani mutta ohjelmatietojen puuttuessa en ole sitä enää viikkokausiin onnistunut jäljittämään. Yhden kuvan räpsäisin ennen kuin ohjelma hävisi. Kunpa olisin saanut kuvan jossa tuon pienikokoisen hepun vieressä jumppasi oikea jättiläinen mieheksi. Harkoissa oli mukana yhteensä kolme tai neljä miestä - se ya chahar nafar verryttelemässä. 

Neljän naisen jumpparyhmällä Iran Beauty-kanavalla oli eilen tarjota uudet askelet. Edellisetkin olivat kyllä vielä kelvanneet. Niitä tallasin kolmena päivänä. 

Sunnuntaina sattui hauska tapaus. Aerobic-ohjelmaahan ei lähetetä viikonloppuisin, niin luulin. Avasin television ihan sattumalta 20 yli neljä sunnuntaina, kun aerobic oli juuri alkamassa! Ei muuta kun salamannopeasti jumppatamineet ylle ja "salille". Nyt tiedetään että sunnuntaisinkin saadaan ohjattua liikuntaa.

Yskänpuuskat vaivasivat eilen pariin otteeseen, ja illalla alkoivat tosissaan kiusata. Yön jälkeen elämä on taas helpompaa. Miehellä puolestaan alkoi kurkkukipu. Ääni on oudon matala ja riivinrautainen. Parasta ottaa huumorilla. 

Telkkarissa mainos jossa kurkkua kutittaa. Vihannes on sidottu penkkiin ja sitä kutitellaan höyhenillä. (Jos näin oikein ja täsmällisesti, minulla on tapana pikakelata mainokset.)

Muistuma vanhasta sarjakuvasta, missä intiaanin vaimo oli kehno ruuanlaittaja:

"Laitoin sinulle jotain kitalakea kutkuttavaa."
"Unohditko taas kyniä kanan?"

En ollut muistanut kamomillateetä. Ostin sitä kaappiin.

Kevään odotuksen kunniaksi ostin violetin kevätesikon. 
No ohops, enkö ole vielä sitä valokuvannut?8 comments:

 1. Sinulla taitaa sitten olla vähintään jumppa/päivä - hauska tuo höyhennysvitsi, hihittelen sille vieläkin:) Voisin melkein käyttää sitä elävässä elämssä paitsi että en kyni itse vaan Isännyys tekee sen...

  ReplyDelete
 2. INKIVÄÄRI: Pirusti hihityttää minuakin. hihii. (Ups, tulin mananneeksi vaikka Blogisiskolla juuri juttua suun siistimiskampanjasta)

  Jaiks, oikeastiko teillä kanat kynitään? Kyselee kaupunkilaismadame :)

  Tässä sulle vielä yksi vitsi:

  Uunin luukkuun koputettiin. Kana pisti päänsä ulos: "Lisää lämpöä uuniin tai annat höyheneni takaisin!!"

  ReplyDelete
 3. Hauska vitsi:-) Sullahan on ihan on demand jumppatunti siellä kotona! Mutte eikös ole hyvä vähän vaihtaakin niitä askeleita välillä, ettei tule liian tylsäksi se jumppaaminen... Paranemisiin!

  ReplyDelete
 4. YAELIAN: Minulle sopii sekä vanhat askeleet että uudet. Kunhan on jumppisohjelma. I'm easy :)

  ReplyDelete
 5. Se kurkku-mainos on tyhmyydessään todella hauska! Sinähän nyt tosissasi olet alkanut jumpata! Hienoa! Yritän täältä tartuttaa inspiraatiota itsellenikin. Onneksi minulla on kuntopyörä, jonka kanssa voin sutkuttaa.

  ReplyDelete
 6. KATILEIN: Eikö vaan :D Sitäpä ei voikaan kääntää muille kielille.

  Oikea onnenpotku tuo ohjattu jumppa. Ei itsestä saisi samalla tavalla irti.

  Meilläkin oli joskus kuntopyörä mutta ei se sitten loppujen lopuksi innostanut joten myimme pois. Onko sinulla siihen joku systeemi ja ohjelma vai poljetko aina kun sille päälle satut?

  ReplyDelete
 7. Minun kuntopyöräni näyttää kilometrit, ajan ja kulutetut kalorit. Numerohakuisena ihmisenä teen tavoitteita numeroiden mukaan. Välillä on tavoitteena aika, esim. 30 minuuttia. Ajan täytyttyä saatan ajatella, että haluan saada vielä tämän menossa olevan kilometrin täyteen. Kilometrimäärän täytyttyä saatan ajatella, että kalorimäärä olisi kiva saada tiettyyn kymmenlukuun jne. Yleensä systeemini on kuitenkin polkea jonkun tietyn tv-ohjelman ajan (kuntopyörä on olkkarissa niin, että näkee tv:n.)

  Huomasin muuten tuon moderointi-jutun ja olin ihan ihmeissäni. Miten sinua, ihanaa bloggaajaa voisi joku häiriköidä. Ihan tyhmää.

  Löysin muuten aikoinani tänne Opettajankouluttajan blogin kautta. Hänen blogiaan seurasin, koska hän on tuttuni.. Pieni maailma, eikö?

  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  ReplyDelete
 8. KATILEIN: KYlläpä kuulostaa tehokkaalta ja järjestelmälliseltä. "Numerohakuinen" - eipä kuvaa minua :D Noin se pitää mennäkin että tekee asioita siten kuin ne parhaiten itselle luonnistuvat!

  Miten ihanaa bloggaajaa voi häiriköidä? - Siten että ihana bloggaaja on ystävällinen kaikille ja vastaa törppöihinkin kommentteihin ystävällisesti ja kohteliaasti, pitää huonon olon sisällään kauan kunnes on niin suuttunut että ei ota enää yhtään kommenttia.

  Tarkoitatko nimimerkkiä Telemakhos? TOSI hyvä blogi. Ja die Welt ist klain, so klein, Katilein mein :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.