Wednesday, March 11, 2009

San Remo laulufestivaalin voittajaLa vincitrice (voittajatar) delle nuove proposte del Festival San Remo, Arisa, e la sua bella canzone Sincerità. Mene linkkiin ja odota hetki, niin saat kuulla San Remo 2009 uusien tulokkaiden sarjan voittaneen laulun ja nähdä Arisan, ujonoloisen voittajan. 

Kuvassa italialaista käsintehtyä pastaa.


4 comments:

 1. Ihana ihana biisi, joka olisi saanut kyllä voittaa koko kisan. Jokatapauksessa San Remojen tämän vuoden voittajahan on Marco Carta. Arisa voitti uusien tulokkaiden kilpailun :D

  ReplyDelete
 2. S: Niinkö? Onpa hyvä kun kerroit, aion nimittäin huomenna lähettää tuon linkin italian oppilailleni. Olisin vahingossa väittänyt että Arisa voitii koko skaban :) En ole enää pariin vuoteen ehtinyt katsoa San Remoa. Grazie mille. Mi hai fatto un grande favore!

  Nyt kun mainitsit, olisi ollut aika hassua että tämä uusi tulokas olisi ollut kaikkein paras... En vaan yksinkertaisesti ehtinyt ajatella.

  ReplyDelete
 3. Hih, tiedätkö mietin itsekin, että voisit varmasti pistää tuon biisin oppimismateriaalina. Sanat ovat niin yksinkertaiset ja tyttö laulaa niin selkeästi, että menee varmasti todella hyvin oppitehtävänä :D

  Kiva kun pystyin olla avuksi. Voittaja on siis Marco Carta biisillään La forza mia. Hän on tullut julkisuuteen laulutaidoillaan ohjelmasta AMICI, joka on täällä Italiassa sellainen "kykyjen etsintäkilpailukoulu" laulajille ja tanssijoille. En tiedä oletko kuullut.

  Mukavaa viikonloppua :D

  ReplyDelete
 4. CIAO ESSE :)

  Ajattelin samaa kun näin sinun blogissasi että siinä oli sanat mukana. Ehkä haen sen vielä sieltä. Tässä viikossa on vaan ollut niin paljon meilaamista italian oppilaitten kanssa joista suurin osa on myös englannin nettikurssilla että voisi tulla yliannostus.

  Yritän päästä kuuntelemaan tuon Marco Cartan biisin myös, kiitos tiedoista. Kirjoitan muistiin :)

  AMICI-ohjelmasta en ole kuullut. Meillä on Italian TV-kanavia mutta viime aikoina en ole ehtinyt seurata. Täytyypä alkaa taas seurata!

  Ciao. Tante belle cose :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.