Friday, June 19, 2009

Kampaajalla käyntiMy hairdresser gave me a gift, a head massager. "A device that stimulates endorphins in the brain spontaneously and naturally. Helps to overcome stress, migraines, muscular pain, insomnia etc." I rather thought it was a champagne whisk when I first saw it.

Kampaajat olivat jo toisella jalalla juhannuksen viettoon lähdössä kun menin eilen iltapäivällä raitoja laitattamaan ja tukkaa leikkauttamaan. Aikani oli poikkeuksellisesti iltapäivällä, tavallisesti haluan sen aamupäivään kun niska vielä kestää.

Kampaajani Päivi ojensi minulle yllätyslahjan hauskan käyntini lopuksi, päänhierojan joka on suunniteltu akupunktiopisteet huomioon ottaen. Esite lupailee sen vaikuttavan lihaskipuihinkin. En sitten tiedä vaikuttiko laite vai eilen illalla ottamani Dormiplant-kapseli, mutta monta päivää kestäneet niska- ja selkäkipuni olivat aamulla poissa ja ovat edelleenkin. Parin viikon kestänyt arviointiraporttien kirjoittaminen oli koetus ja siihen päälle kampaajantuolissa istuminen. Olisipa pieni ihme jos tuollainen shampanjavispilä hoitaisi selkäpuolen kuntoon.


Ruinasin... eikun kysäisin onko vanhoja Anna-lehtiä joista raaskivat luopua, ja sain peräti neljä numeroa. Niin paljon lahjoja että tunsin itseni lahjakkaaksi. (Ehe ehe, puujalkavitsi.) Annoin heille meidän firman tyylikkäät kynät.

I asked my hairdresser if they had any old women's magazines I could have, and they did. She gave me four issues. Very nice. I gave her (and the other hairdresser) my company's stylish pens, promotion gifts, don't you know? So many gifts back and forth that I felt gifted. (Terrible pun, I know.)

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

BUON SAN GIOVANNI!

HAPPY MIDSUMMER!


10 comments:

 1. OIkein hyvää Juhannusta!

  Kiva kuulla että tuo päähieroja poisti niska-ja selkäkivut:-) Tuo hieroja onkin minulle tuttu;sain samanlaisen Miamissa mutta siihen oli liitetty sellainen pattereilla toimiva ukkelinpää, jonka avulla tuo hieroma-osa liikkuu. Sillä ukkelin päälläkin voi hieroa;se tärisee kivasti. Tosin kerran Bogotaan lentäessä oli patterit jäänyt laitteen sisään ja Bogotan lentokentällä repun sisällä se rupesi toimimaan ja pitämään kovaa surisevaa ääntä. Tullimiehet katselivat minua ihmeissään ja pyysivät avaamaan laukun.Olin aivan nolona, kun he katselivat minua ihan kuin se olisi ollut joku seksilelu. Myöhemmin nauratti koko asia ihan hurjasti.Ja se tuo päähieromaosa sitten hävisi jonnekin,mutta vieläkin mulla on se tärisevä pattereilla toimiva osa.

  ReplyDelete
 2. YAELIAN: Ovathan tullimiehet tietenkin kaikkea nähneet ja asennoituvat kai valmiiksi epäilevästi, mutta toivottavasti osasit sen verran kieltä että sait selitetyksi mikä vekotin se oli. - Toisaalta hommassa on tietty selityksen makua kun punaisena kakistellen yrittää selittää että päänahan hierojahan se siinä :D

  Buon San Giovanni ja sama espanjaksi! Ihanaa että olet Suomessa :)

  ReplyDelete
 3. Hih, jotain siinä yritin nolona niille selitellä,mutta katsoivat niin epäilevästi kuitenkin..;-)

  ReplyDelete
 4. Se on se tullimiehen luonto varmaan, ovat kuin vahtikoirat, koko ajan valppaina :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kukkakuvia aiemmissa postauksissa!!

  Tuo päänhierontaaparaatin näin jossain toisessa blogissakin joku aika sitten. Määkin haluun!!

  ReplyDelete
 6. Mukavaa Juhannusta!

  Niska- ja pääkivut ovat kamalia. Jumppa ja venyttely ovat ne avainsanat parantumiseen. Toki hieronta auttaa myös.

  ReplyDelete
 7. Yaelian, selitä mitä selität, päänhierontaosa on hukkunut, mutta vibraattoriosa on jäljellä! . . .

  ReplyDelete
 8. Itse en ole vuosiin käynyt kampaajalla. =)
  Olen leikellyt itse hiuksiani.
  Viimeksi tytär leikkasi hiukseni viime viikolla ja mie leikkasin hänen hiuksensa ja armeijapojan hiukset...
  Lapsieni hiuksiakaan ei ole koskaan kukaan muu leikannut. =)

  Soon tää ikuinen rahapula nääs. =)

  Mutta uskon, että on ihanuutta istua kampaajan käsiteltäväksi. =)

  ReplyDelete
 9. Voi miten somia juttuja , ihan naurattaan . Ihan outo kapine tuo päänhieroja .

  Hyvää jatkoa juhannukselle .

  ReplyDelete
 10. KATILEIN: Kukkaset on kivoja, olemme saaneet melkein kaikki viihtymään. Ehkä tuon päänhierontalaitteen voi tilata jostain...?

  TEKOSYY: Tänä aamuna heräsin niska - selkäseudun jäykkyyteen, mutta särky on edelleenkin poissa. Venytykset aina tarpeen, mutta viime viikkoina painoi työt liikaa. Nyt ehtii taas syventyä omaan kuntoon ja terveyteen :) Oikeassa olet, ei se hieronta tärkein ja ensisijaisin ole näissä jutuissa vaikka lievittääkin.

  UTUKKA: Niinpä. - Ettet vaan itsekin olisi
  tullivirkailija edelliseltä ammatiltasi :

  HAAVELILIJA: Nostan hattua taidoillesi ja yritteliäisyydellesi. (Hatun nosto paljastaa taitavasti leikatun tukan, hah hah)

  Tällä ja edellisellä kampaajallani olen käynyt aika edullisesti, vakioasiakkaan alennus eikä luonnonkihara tukka tarvitse permistä, minulle laitetaan vain ratoja ja joskus leikataan.

  KYLLIMARJAANA: Kiva kun tupsahdit käymään. En ole tehnyt mitään juhannusmaista, tulenpa katsomaan onko sinun blogissa jussia :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.