Monday, June 15, 2009

Liikuntaa joka päiväAerobics with Persian ladies. I discoved them in January, thought I lost them in April and May, but in June I saw they were on at around noon, not later in the afternoon any more. So now I can have exercise with them every day. Much more strenous than when they started in the beginning of this year. The same programme is broadcast for some weeks before we are given a new one. That's good because the first time around it's difficult to know if we're supposed to move to the right or to the left, and when to come down when we have jumped up in the air.

Kesäkuun alussa huomasin että Iran Beauty - kanava lähettää edelleenkin suosimaani aerobic-ohjelmaa, aika vaan on siirretty kello neljän ja viiden väliltä puolen päivän paikkeille. Menetin kuukauden tai pari kun en tiennyt mutta nyt taas jumpataan. Vauhtia ja ytyä on selvästi enemmän kuin vuoden alussa. Sama ohjelma tarjotaan meille joka päivä monta viikkoa, mikä on tosi hieno juttu. Ensimmäisellä kerralla ei vielä oikein tiedä ollaanko menossa oikealle vai vasemmalle, ja koska pitää tulla takaisin alas kun nyt hypätään ilmaan.

I understand these directions:

Dobare = Again = Toisen kerran
Yedune = Once = Kerran
Tekrar = Repeat = Uudestaan

9 comments:

 1. Tuohan on kiva ohjelma,kun siinä yhdistyvät sekä kehon että mielen asiat, siis kunto ja kielen opiskelu:-)

  ReplyDelete
 2. Alastulo on näistä kaikista varmin. Tapahtuu huonomuistisellekin.

  ReplyDelete
 3. YAELIAN: Ja siitä saa hyvän mielen:)

  UTUKKA: Me hämäläisetkin tulemme nopeasti alas :D

  ReplyDelete
 4. Voi ei...mua niin naurattaa tuo jumppaohjelma. Oivan kuvan olet saanut otettua. Nàyttàà ihan jollekin sketsiohjelmalle, kun niin paljon vaatteita ovat jumppaan pukeneet, hih!
  Olen kai liian tottunut jo nàihin tàmàn maan ikàviin tapoihin nàyttàà puolialastomia naisia ihan jokaohjelmassa!!

  ReplyDelete
 5. - S - Tukkakin pitää olla visusti peitettynä kaikilla noilla jumppareilla. Ressuille mahtaa tulla kuuma.

  Toinen ääripää ei sekään telkkarissa ole aina ihan miellyttävä, nimittäin ne puolialastomat naiset joita on oltava vaikka ohjelma käsittelisi mitä.

  ReplyDelete
 6. Se ei todellakaan ole miellyttàvàà. Tààllà làhes jokaisessa ohjelmassa on pukuun puettuja miehià ja bikineihin puettuja naisia, joiden tyò on làhestulkoon vain hymyillà ja vàlillà vàhàn tanssia. Esineellistàmistà. Kumpikaan ààripàà ei ole kiva. Ollaan tyytyvàisià suomen TVseen :D

  ReplyDelete
 7. - S - Italialaisissa olen kautta aikojen hiukan kauhistellut sitä että naisia katsellaan ja arvioidaan heidän ulkoisia avujaan mitttailemalla, ollaan aivan kuin LIIAN kiinnostuneita kauneudesta tai sen puutteesta.

  Mitenkähän lapset mieltävät telkkaria katsellessaan nuo naisten ja miesten erot... ?

  Ja miten ihmeessä niin monet italialaiset naiset TV:ssä ovat ruiskuttaneeet huuliinsa Botoxia?

  ReplyDelete
 8. Hih, joo....botoxitkin vielà. Ne on veline-tyttòjà sun muita jotka pààsevàt TVseen kauneutensa vuoksi. Sitten vasta katsotaan se oikea kyky puhua ja esiintyà. Siksi ne kai niin pirhanan kauniita ovatkin, hih! Italialaiset ovat kyllà ihanan luontevia esiintyjià, oli heillà sitten vaatteet pààllà tai ei. Harvemmin dialogit tuntuvat valmiiksi suunnitelluille, toisin kuin Suomessa. En ole muuten miettinytkààn tuota esineellistàmistà lasten nàkòkulmasta....hmmm...

  ReplyDelete
 9. - S - Tosi on että esiintyminen ja puhe on luontevaa ja ihan vastakohta Suomen TV:lle ! Kunpa saisi jotenkin yhdistettyä kaikkien kansojen telkkareista hyvät puolet :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.