Tuesday, June 16, 2009

Hassu pinkki näyteikkunaA funny pink shop in Helsinki. Matches the clothes I wore to the Embassy Garden party as you can see looking at my reflexion on the window glass.

Hassu pinkki putiikki Hesassa. Sattui sopimaan hameeni ja käsivarrella kantamani takin väriin matkallani Britannian suurlähetystön kutsuille. Heijastukseni näkyy ikkunalasissa.

Tarkistin pöytäkalentereista. Olemme käyneet kuningattaren syntymäpäivillä jo kuutena peräkkäisenä vuonna. Mieheni on saanut kutsuja kauan mutta ei ole päässyt töiden vuoksi osallistumaan niinä aikoina kun joutui olemaan illatkin kesäkuun Cambridge-kokeissa. Ehkä oli pomon vaihtuminen syynä siihen että 16-tuntiset työpäivät lyhenivät.

Nyt minulla alkaa kevätlukukauden työtahti hellittää. Vielä yhden oppilaan arviointi, ja vielä yksi puhelinoppilas huomenna. Sen jälkeen alkaa loma, mikä tosin tietää esimerkiksi papereiden selvittämistä ja muuta kevätkauden purkua. Onhan se vaihtelua, ja runsaasti jää vapaata aikaa tehdä mitä ikinä itse keksii ja haluaa.

6 comments:

 1. Kiva pinkki näyteikkuna!

  Onneksi miehesi pomo vaihtui,jos se auttoi lyhentämään työaikoja;16 tunnin työpäivä kuulostaa ihan kauhealta!

  ja hyvää alkavaa lomaa Rita!

  ReplyDelete
 2. YAELIAN: Älyttömän pituiset työpäivät oli vain Cambridge-kokeiden aikaan, muutama päivä joka vuosi joulukuussa ja kesäkuussa, mutta ei sellaisia saisi olla lainkaan.

  Hyvää alkavaa lomaa itsellesikin :) Lomaa tässä tarvitaankin. Huomaan kirjoittaneeni postaukseen että huomenna on vain yksi puhelinoppilas, mutta on minulla huomenna myös yksityisoppilas! Pää alkaa jo olla hatara...

  ReplyDelete
 3. Oi kuinka ihana putiikki.....oikein pikkutyttòjen mieleen...ja mixei vàhàn isompienkin ;) Hauskaa kesàà :D

  ReplyDelete
 4. - S - Ja se on vaan taikauskoa että pinkki ei muka sovi miehille :D

  ReplyDelete
 5. You would look nice inside the window as well as your reflection from outside.
  Pink is a happy color :)
  Brad

  ReplyDelete
 6. Why, thank you Brad :) Happy colours for happy people, and vice versa.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.