Sunday, August 30, 2009

Kurpitsan sisukset



Sesam, aukene. Open Sesame... Ta-dah!

8 comments:

  1. Kauniin värinen hedelmä"liha" (huh), taitaa olla Honey-Do. Säästäthän siemenet ensivuodeksi, siis kuivaat ja säilöt kuivaan tilaan, ja loput paahdat pannulla iltapalaksi. Eikös puutarhaaminen olekin paljon-iloa-tuottavaa puuhaa?
    Suomenkielessäkin voisi käyttää viivoja yhdistämään moniosaista ilmausta, eikö? No sähän et vastaa, ei kande kysellä. Kivaa sunnuntaiehtoota!

    ReplyDelete
  2. Ooh, vihdoinkin! Kuvittelin sen olevan oranssi,mutta sehän onkin kauniin keltainen Henrietta!

    ReplyDelete
  3. Katto ny, ihan selvä mörkö :)

    ReplyDelete
  4. UTUKKA: En vastaile kommentteihin, paitsi jos kysytään jotakin :) Kyllä, säästämme siemenet.

    ReplyDelete
  5. Minullekin tulivat paahdetut kurpitsansiemenet heti mieleen.
    Kaunis keltinen väri siinä sisuksessa on. En ole koskaan valmistanut kurpitsakeittoa, jotenki se tuli nyt mieleen. Pitäisi ostaa kurpitsoja ja kokeilla.

    Edellisessä postauksessasi on hauskat papukaijakorut.

    Ja kiitos tunnustuksesta. Päätin tänään, että kerään saamani tunnustukset joku päivä blogiksi ja kirjoitan niistä. Ennenkuin unohdan ne taas.

    ReplyDelete
  6. Jopa on makoisan näköinen . Kiitos muuten siitä eilisestä palkinnosta .

    ReplyDelete
  7. You carved the pumpkin like a pro.
    Can't wait to hear more about the soup.
    Brad

    ReplyDelete
  8. Hi Rita,

    Your pumpkin look yummy! It's must be very sweet.

    Happy Monday!

    by Jenny Malaysia.

    ReplyDelete

Ilahdun kommenteista ja pyrin vastaamaan kaikkiin.

Kello 16 - 17 jälkeen en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)