Wednesday, November 11, 2009

Päivänvaloa ja lyhdynvaloaThe landscape was so beautiful that I just had to photograph it on my daily walk. What enjoyable daylight!

Oli ihan pakko ottaa kamera mukaan kävelylenkille. Päivänvalo tuntuu upealta nyt kun päivät lyhenevät. Toisaalta nautin pimeistä aamuista ja illoista. Suunnittelen valaistusta.Nousin kello 4. Ilostuin muistaessani tallilyhdyt. Puin lämpimän aamutakin ylleni, sytytin lyhdyt ja laitoin kahvin valumaan. Paljon viihtyisiä aamuhetkiä edessä. Aina tulee uusi aamu. Kello 8 oppilaanikin huomasi lyhdyt ja oikein huudahti ihastuksesta.

Juuri äsken, kello 4 iltapäivällä, sytytin lyhdyt taas, tällä kertaa hämärtyvän illan ratoksi.

Mi sono alzata alle 4. I got up at 4 am, put on a warm dressing-gown, lit the lanterns and made coffee. Numerous wonderful mornings ahead. My 8 o'clock student loved the lanterns as well.

And at 4 pm I lit them again, looking forward to the twilight and the darkness. From dusk to dawn, from dawn to dusk. Let's hope the 7.50 student gets a kick out of the lights tomorrow morning.

4 comments:

 1. ihana tuo ensimmàinen kuva!Aivan sokaisee tuo lumi. Niin kirkas se on. Vastapainoksi illat sitte hàmàrtyvàt hieman aiemmin. Kynttilòità ja lyhtyjà vaan peliin niin ei haittaa :D

  ReplyDelete
 2. Todella kaunis talvinen maisemakuva:-)

  ReplyDelete
 3. Hauskat nuo tallilyhdyt. Kaikenlaiset valot piristävät mieltä nyt kun päivät lyhenevät lyhenemistään. Näin jo muutamia jouluvaloja tuolla kylänraitilla kävellessäni. Pidän niistä.

  ReplyDelete
 4. Dear Rita,

  Beautiful scenery and decorations! Enjoyed!

  Rita, I love your place with beautiful scenery,calm,quiet,fresh etc...

  I have none in my place...haha

  hugs Jenny Malaysia :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.