Friday, January 08, 2010

Sandals and face creamValue for your money? Quality versus quantity? Special offers? A bargain? Not always so easy.

Katsastin muutamaa alennusmyyntiä ja tein parina päivänä joitakin ostoksia. Ilahduin kun löysin samanlaiset Schollin sandaalit kuin lähestulkoon puhkikuluttamani, ja olivat 30 % alessa. Nämä ovat punaiset, entiseni olivat vaaleanpunaiset. Ajeltiin jo kotia kohti autossa kun tuli äkkiä puheeksi tarkistaa että alennus oli varmasti kuittiin merkitty. No eipä ollut. Auto ympäri ja takaisin City Marketiin. Asiakaspalvelussa kävi ilmi että tuote ei enää alessa mutta koska lappu oli kenkähyllyyn unohdettu, eikä meidän moka, saimme alennuksen. Asiallinen asiakaspalvelija lateli rahat odottaviin kätösiimme.

Samalla ostosmatkalla toteutin päätökseni kokeilla edullisempaa kosmetiikkaa vuosia käyttämieni kalliiden tuotteiden sijaan. Lieneekö Helena Rubinstein kovasti parempaa kuin Lumene. Ostin tarjouksesta Lumenen yövoiteen, Arctic Cloudberry, suomalaisen lakan siemenöljystä väännetyn jonka miellyttäväksi totesin. Menin seuraavana päivänä ostamaan myös päivävoiteen. Sandaaleista viisastuneena kassalla vielä varmistin että "tulihan siihen se tarjous"...? No, olinpa tullut ottaneeksi väärän purkin - kaikki saman näköisiä kuin muut. Kassa soitti myyjälle ja vähäisellä kassajonon seisottamisella selvittiin. Sain tarjouksessa olevan putelin, 15,90. Erehdykseni hinta olisi ollut 24.90. Vakiomerkkini Helena Rubinstein olisi maksanut ehkä 100 euroa. Ostoksissa on eroa!

Tuo nelikulmainen purnukka on hiuksiin laitettavaa muotoiluvoidetta. Tukka harottaa kaikkiin ilmansuuntiin pakkasella.

5 comments:

 1. OLipa hyvä kun löytyi sandaalit hyvään hintaan,ja vielä nätit vaaleanpunaiset:-) Kallis kosmetiikka ei välttämättä lainkaan ole parempaa kuin edullinen;suuret kosmetiikkayritykset panostavat paljon markkinointiin ja tuotteiden ulkonäköön,ja se maksaa paljon.Itse tuotteen ,kuten voiteen,valmistus on erittäin halpaa.

  ReplyDelete
 2. Charlotta5:40 pm

  Hei! Raportoihan sitten myöhemmin, tuntuiko Lumene yhtä hyvätä kuin Helena Rubinstein. Olisi hauska kuulla :)

  ReplyDelete
 3. Olipa hyvä, että tulit tarkistaneeksi hinnan, 30 prosenttia on noissa hinnoissa ihan merkittävä etuus! Ja rasvoissa näyttää tosiaan olevan eroa, siis ainakin hinnoissa8)

  ReplyDelete
 4. YAELIAN: Sitähän yritit mulle kertoa jo viime kesänä, mutta nyt vasta meni perille!

  CHARLOTTA: Enpä ole mitään eroa huomannut!!!

  INKIVÄÄRI: Aivan! ISO ero onkin.

  ReplyDelete
 5. Kerrohan sitten joskus joskos myòs tuloksessa on yhtà suuri ero kuin hinnassa :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.