Tuesday, April 20, 2010

Haa, minulla on vatsalihaksiaPitkästä aikaa löysin saksalais-persialaiselta Iran Beauty - kanavalta aerobic-ohjelman, johon osuin ensimmäistä kertaa yli vuosi sitten. Kuvaruudussa lukee varmaankin milloin ohjelma esitetään mutta kun en osaa lukea noita kirjaimia.

Puoli vuotta sitten aloin zumbata, ja tänään tajusin puutarhatöitä tehdessäni että hyvänen aika sentään - minullahan on vatsalihaksia! Tätä ei ole ennen tapahtunut. Mitenkähän skrode meikätytöstä vielä tulee?

I did aerobics with those Persian ladies, in front of the TV, last spring, whenever I came across that programme. Last autumn I bought Zumba cd's and have followed that programme almost every day for the past 4 months.

What a surprise to find out that I have developed muscles. I have abs! How did I find that out, I hear you asking. Well, today when I was doing some gardening. This has never happened before!

5 comments:

 1. Rita, I've guessed: You're fit! Thanks for snow garden, not for zumba;-)

  ReplyDelete
 2. Charlotta3:31 pm

  Vazzalihaksia! WOW!

  ReplyDelete
 3. Vautsi! Hyvin olet tainnut jumppavideoiden tahdissa harjoitella:-)

  ReplyDelete
 4. skrode...mikàs se semmoinen on? Mutta ettà vatsalihaksia, wow!! Taidat olla aikamoisessa kunnossa....naisilla kun ne vatsalihakset tulevat nàkyviin kovin harvoin. Kiva huomata, ettà kotitreeneillàkin tosiaan saa noin mahtavia tuloksia :D

  ReplyDelete
 5. Zumba olisi täälläkin paikallaan.
  Se näyttää niin iloiselta ja reippaalta tanssilta, että jo katsoessa tulee hyvälle mielelle saati sitten jos hytkyilee mukana.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.