Wednesday, April 21, 2010

Nyt päästiin taas bloggailemaanÄidin maalaamaa taas esittelen. Yritin kuvata seinälautastakin joka noudattelee tuota samaa väriskaalaa, mutta kiilteli pahus sen verran että kuva ei onnistunut.

Työruuhka on alkanut helpottaa. Pidin 12 viikkoa kestäneen englannin nettikurssin, joka päättyi juuri parahultaisesti. Viikkoni tuntuivat 8-päiväisiltä. Pari viimeistä viikonloppua meni niin että en juuri ehtinyt muuta tehdä kuin töitä. Mikä helpotus voida hengähtää ja hengittää. Tuntui mukavalta pitää yksityistunteja tänään kun oli niin rauhallinen olo. Ja hei, tämähän tietää sitä että bloggaamiseenkin on enemmän aikaa!

The jar in the picture - yes, you guessed it - my mother has painted it!

My enormous work load is much lighter, I'm happy to say. The online course I began teaching in January, is now completed. Freedom! I can breathe again. My weeks no longer have 8 days in them. That means more time for blogging.

How could I get rid of the ads I get with my blog comments everyday? I don't want them. They're not nice ads if you know what I mean.

Minkähän ratkaisun keksisi siihen kun nykyään tulee kommenttilaatikoihin mainoksia lähestulkoon joka päivä? Molempiin blogeihini. Ei mitään mukavia mainoksia, voisin diplomaattisesti lisätä. Moderointi on loistava asia. Mainokset voi jättää julkaisematta. En silti haluaisi joutua käsittelemään niitä.

Roskapostikin on mielestäni lisääntynyt. Pari kuukautta sitten älysin ryhtyä palauttamaan ei-toivottuja meilejä, mutta en loppujen lopuksi tiedä onko palauttamisella mitään vaikutusta.

Eilen tein puutarhatöitä ja raportoin täälläkin että huvanen aika sentään, minulla on vatsalihaksia. Hieno juttu. Toinen havainto, lisänä äskeiseen, on että en kipeytynyt lainkaan vaikka tavallisesti vuoden ensimmäiset pihassa möyrimiset jäykistävät muutamaksi päiväksi ja aiheuttavat kipuja. Tämähän on upeaa kehitystä. Uskallanko olettaa että suorastaan nuorennun tästä eteenpäin?

S ihmetteli kommenttilaatikossani että mitä "skrode" tarkoittaa. Se merkitsee rotevaa. En sentään semmoiseksi toivo muokkaantuvani vaikka onkin mukava saada lihaksia läskin sijaan. Tästä olisi vielä pitkä taival jos oikein lihaskimpuksi ja löllymättömäksi aikoisin :)

4 comments:

 1. Hih, kiitos selkkauksesta ja kivaa jos pystyt taas useammin postailemaan :)
  Ikàvià nuo mainokset kommenttiboxissa...valitettavasti en kyllà osaa auttaa, ettà kuinka niistà pààsisi eroon.

  ReplyDelete
 2. Laita se tekstivarmistus päälle, se estää mainokset aika hyvin. Roskaposteihin ei kannata vastata, vastaamalla vaan myöntää olevansa olemassa ja saa lisää roskaa.

  ReplyDelete
 3. Kiva kun ehdit taas bloggailla ja alkaa helpottaa ajan kanssa.Roskapostit voi laittaa spammiin,niin ei tule uudelleen.Persialainen liikunta auttaa puutarhanhoitoon,kiva tietää:D

  ReplyDelete
 4. Anonymous3:31 am

  Beautiful vase, Rita.
  Your mom makes wonderful things.
  Nothing like handmade pieces made with love :)
  Brad

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.