Saturday, June 12, 2010

ShoppingKesä etenee. Esikkojen aika on ohi. Syreenit kukkivat Helsingissä. Sammalleimu on vielä voimissaan, kukkivana siis. Pidän pelkästä vihreydestäkin.

Primroses aren't in bloom anymore but we can always look at the photos we took when they were, and of course that applies to every flower. Today I went and bought a new camera, but haven't taken any pictures yet.


Minulla jo kolmas vapaapäivä vailla velvollisuuksia. Nautinnollista. Kävimme ostoksilla, ja vihdoin ja viimein toteutin haaveeni uudesta kamerasta. Olympus latautui juuri mutta en ole vielä ottanut sillä kuvia. Olympus Stylus. Olisikohan pitänyt valita joku helpommin lausuttava vehje? Hah hah. Ei vaan.

Kutsuttakoon minua laiskaksi, tai järkeväksi... tai mitä tahansa, mutta olen pyrkinyt istuttamaan pihaan monivuotisia helppohoitoisia kasveja jotka kukkivat pitkään. Tämä pikkusydän on sellainen. Oman ajan voi jakaa moneen mukavaan puuhaan kun mikään niistä ei vie tuntikausia kerralla.


I like perennials that are easy to take care of and bloom for a long time.

Tykkäsimme mennä ostarille heti aamulla ja kulkea siellä ilman ruuhkaa. Mietimme tuleeko sadeilmalla vähän vai runsaasti väkeä.

Katselin kelloja kultasepänliikkeiden ikkunoissa. Haluaisin ostaa jonkin vaalean kesäversion. Minulla on entuudestaan mustarannekkeinen ja tummanvihreä.

Kuukausikaupalla on paiskittu töitä. Tuntuu että voisi vaikka palkita parasta kaveriaan eli omaa itseään :) Kamera ja rannekello. Ei nyt ihan hillitöntä tuhlausta.

Lopuksi teimme ruokaostokset. Paikka alkoi ruuhkaantua poistuessamme varttia vaille 11.

Google Translator.

Kiitos vinkeistä balsamiviinietikan suhteen. Lirauttelin sitä lounassalaattiin ja kokeilin maksapihveihin. Jälkimmäistä en taida toiste kokeilla mutta menihän se siinäkin. Käyn heti kokeilemassa miltä se maistuu mansikoiden kanssa.

Thanks for all the tips regarding aceto balsamico. I think I'll go and try it on strawberries!

5 comments:

 1. Onnea uuden kameran johdosta! Kuvasi ovat aina hyviä mutta nyt ne varmaan nousevat uuteen sfääriin..;D

  ReplyDelete
 2. Olen miettinyt jo kauan uuden kameran ostoa. Kerrothan kokemuksistasi sen parissa.

  ReplyDelete
 3. Hello Rita,what beautiful flowers and pictures!You're great!!Enjoy your Sunday

  ReplyDelete
 4. Yaelian olikin jo kayttanyt avauslauseeni. ;)

  Ihailin tota kukkaloistoa, toi sammalleimu on kuin ilotulitus.

  ReplyDelete
 5. Ohooohhh...kamera ja rannekello. Kuulostaa hyvältä! :-D :-D Minäkin tyykkään monivuotisista kukista. :-D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.