Monday, June 21, 2010

Sodankylän filmifestivaalit



The picture was taken in Helsinki, southern Finland, but if you want to see pictures of Sodankylä in Lapland, northern Finland, and read Michelle's interesting report on the Midnight Sun Film Festival in Sodankylä, go here.

Kuvassa Hakaniemen halli Helsingissä. Muuta eksoottista voimme nähdä ja lukea Lapin kirjeenvaihtajamme, brittiläisen Sodankylässä asuvan Michellen blogissa. Maailmankuulu filmifestivaali pidettiin taas. Hesari kirjoitti siitä niin vähän että blogikaverin postaus tuli minulle kuin tilauksesta. Halusin lukea enemmän.

Indonesiasta kotoisin oleva sympaattinen, sydämellinen blogiystäväni Amel asuu myös Sodankylässä. Oli huvittavaa ja hauskaa nähdä hänet samoissa kuvissa Michellen kanssa.

Mahtaa olla aikamoisen kansainvälinen paikka!

2 comments:

 1. Teemalla oli Peter von Baghin dokkari Sodankylän filmijuhlista pari päivää sitten.

  Se oli niitä leffoja joiden toivoisi leviävän ympäri maailman. Siinä annetaan maailman parhaiden ohjaajien puhua, v. Baghin eka kysymys on aina: mistä elokuvasta pidät eniten.

  Ohjaajat saivat myös puhua lapsuudestaan, kasvuvuosistaan, elokuvamaailman omituisuuksista, mutta ennen kaikkea ohjaajat tuntuvat olevan sydämellisiä ja humaaaneja ihmisiä, jotka tahtovat katsojan sekä viihtyvän että ajattelevan.

  En ole varma, mutta käsitykseni mukaan Teeman dokkari on nähtävissä Areenalla vielä. Katsokaa!

  ReplyDelete
 2. He he...Michelle oli mun ensimmäinen ystävä Sodankylässä! :-D Hän on paras ystäväni Suomessa. Kiitos kehustaaaaa!!!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.