Monday, November 15, 2010

Oriflame productsTilasin Oriflame-tuotteita kokeeksi. Ruotsalainen tuotesarja. Olin saanut lahjaksi tuota kuvassa olevaa käsivoidetta ja sen erinomaiseksi havaittuani päätin testata muutakin.Ho ordinato qualche prodotto Oriflame. E una linea di prodotti cosmetici svedese.

I ordered a few products from the Swedish Oriflame line; an eye contour cream, a day cream and a night cream, a handcream and a soap.

Tutulta Oriflame-konsulentilta sain voiteet suoraan kädestä käteen ilman erillistä reissua postiin. Ei mikään tyrkyttävä myyntitykki. Itse jouduin pyytämään seuraavan katalogin, hah hah. Miellyttävä juttu. Toinen miellyttävä juttu on että ei tarvitse enää ihmetellä mitä Stockmannin kosmetiikan palveluasenteille on tapahtunut. Ei enää seisoskelua edestakaisin Helena Rubinsteinin ja muiden sikakalliiden tuotelinjojen hyllyjen edessä turhaan odottamassa että tultaisiin esittelemään tuotteita. Monta vuotta sain sieltä hyvää palvelua ja kyllä ostinkin sikapaljon sikakalliita sikahienoja voitehia. Nysse on ohi, samaten kuin turha hienostelukin. Röh and goodbye.

(Niin, tosin en vielä ole testannut Ori-tuotteita. Voittaako ori sian? Selviää seuraavassa jaksossa.)

12 comments:

 1. Minulla on nuo aivan ihanat, kosteuttavat Aqua Rhytm-voiteet. Tykkään niistä tosi paljon.

  ReplyDelete
 2. Oriflame ei ole mun juttuni, mutta minä olen jo vuosia käyttänyt apteekin Vichy-sarjaa. Se on esimerkiksi ainoa sarja, jonka silmämeikin puhdistusta voin käyttää ilman että silmäni ärtyvät. Saman sarjan kasvovesi on mukanani, minnne menenkin. Paras puhdistusmaito tulee Louis Widmeriltä ja Vichyltä löysin nyt jopa ihastuttavan aksvovoiteen.

  Minäkin seisoin vuosia Stockammin sikakalliiden tuotteiden joukossa ja tunsin olevani hyvin vähäinen, vaikka Stocka kortin loppusumma oli aine lähtiessä maaginen.

  ReplyDelete
 3. KATILEIN: Aion jo tänään kokeilla tuota yövoidetta. Kiva tietää että suosittelet :)

  LEENA: En ole koskaan kokeillut tuota Vichy-sarjaa. Yhtä sun toista on tullut kokeiltua. Upeaa jos löytää hyviä mieluisia sopuhintaisia tuotteita.

  Stockmann saattaa sulta ja multa olla ohi :) Katsotaan nyt...

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. No, toivottavasti ne sopii sulle hyvin. :-D :-D :-D

  ReplyDelete
 6. PR: Katsoin juuri jonkun TV-ohjelman jossa tehtiin kasvonaamioita Camomilla-teestä yms. Camenbert saattaa olla myös paikallaan.

  AMEL: Ainakin yövoide tuntuu hyvältä, ja ostamani saippua. Kumpaakin kokeilin äsken :)

  ReplyDelete
 7. Kuten yleensä en lue manuaaleja joten kokeilen ensin sisäisesti. Lidlin Camembertia käytän kasvovoiteena jatkuvasti - nukumme eri huoneissa vaimoni ja minä.

  ReplyDelete
 8. Toivottavasti sinulle hyvä sarja.Nyt kun opin voiteiden teon salat,niin olen tekemässä itselleni body lotionia;yrtit ovat olleet oliiviöljyssä jo 3 viikkoa auringossa,joten varmaankin ovat tuoksut siihen hyvin imeytyneet. Näin miten helppoa on tehdä voiteita,ja miten edullistakin,joten ei ole mitään syytä maksaa kalliitten voiteiden mainosbudjettiakin...

  ReplyDelete
 9. Etsin pitkään sopivaa puuteria kunnes joku kerran antoi Oriflamen Corn silkin kokeiltavaksi.. sen jälkeen en ole muuta etsinytkään.

  ReplyDelete
 10. Kiitän kommenteista. Ajatuksia jää itämään...

  juustojen rasvoista, oliiviöljystä, corn silk - puuterista:)

  ReplyDelete
 11. Rita, voiko meiltä ikinä olla mikään ohi! Siis OHI;-)

  En alistu ohi-sanaan (vielä;-), mutta miten ihmeessä Stockmannin kosmetiikkaosasto saa naisen tuntemaan itsensä aivan olemattomaksi, kuin näkymättömäksi.

  ReplyDelete
 12. LEENA: Good point ! Wink, wink :)

  Muutaman vuoden kävin läheisen ostarin (Jumbon) Stockmannin kosmetiikassa ja sain aina upean kohtelun. En ymmärrä miten se noin vuosi sitten loppui, ja sama näkymättömänä kohtelu myös Itäkeskuksen Stockalla.

  Jospa nyt sittn pysyisi näkymättömänä toistaiseksi :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.