Friday, November 05, 2010

There is life offlineBloggerin toimintoja on taas parannettu. Hieno huomata parannuksia. Kuvat tulevat näkyviin eri tavalla postatessa. Moderoinnissa on nyt jonkin aikaa ollut kätevä roskapostitoiminto.

They have improved Blogger again. Great to see improvements.


Jouduin olemaan yli vuorokauden poissa linjoilta. Aluksi tuntui kauhealta, varsinkin kun niin iso osa työstäni on netissä, mutta ilmoittelin tilanteesta tekstitse sinne sun tänne, minkä jälkeen saatoin rentoutua. Kun nettiyhteys palasi eilen iltapäivällä olin jo ihastunut uudenlaiseen vähänettiseen eksistenssiini. Sitä olen jatkanut tänäänkin. Raivaan papereita ja lehtiä työhuoneesta, luen kirjoja jotka ovat kesken, arkistoin opetusmonisteita, pyyhin pölyjä. Eilen raivasin keittiötäkin. Heitin reippaasti pois vuosisataisia mausteita. Jopa järjestyi maustehyllyyn tilaa.

Ihan kuin olisin vasta kunnolla tajunnut miten paljon vuorokaudestani itse asiassa kulutan tietokoneen ääressä. Organisoidaanpa ajankäyttö uudelleen. Ei blogejakaan tarvitse joka päivä kirjoittaa. Kuka niitä koko ajan jaksaisi lukeakaan?

I had to be offline for more than 24 hours when my internet connection was down. It wasn't so bad. I texted my work contacts to let them know I would get in touch after a while and then I did things in the "real world". Re-organized my archives, did some reading, threw plenty of old magazines and papers away. Cleaning and clearing.

There is life offline. I almost feel like I have only just discovered it.


9 comments:

 1. Kuka jaksaisi? Ainakin Ötöpesän jengi katselee erittäin mielellään Kopsin kauniita kukkia!

  ReplyDelete
 2. Totta...
  aina ei tarvitse kirjoittaa..
  Minäkin olen ollut aika ahkerana ..voin antaa olla ja höllätä tahtiani..
  Ihanaa viikonloppua sulle!

  ReplyDelete
 3. Ja Kops katselee mielellään Ötöpesän ötököitä :D Ajattelen teitä kun telkkarista tulee sellainen pätkä jossa fantit bongahtelevat ilmaan.

  HANNE: Samoin sinulle ihanaa viikonloppua! Tulen taas kommentoimaan ennen pitkää - mutta nyt sammutan koneen tältä päivältä :)

  ReplyDelete
 4. Niin totta. Minàkin olen koneen ààressà aivan liikaa. Làhes aina, kun pikkuinen nukkuu...se vain on niin rentouttavaa...ja kivempaa kuin pòlyjen pyyhkiminen, hih ;)

  ReplyDelete
 5. Totta puhut, vasta kun joutuu pakosta off line -tilaan, huomaa miten paljon netti oikeasti syö aikaa. Sitä on hyvä oppia säännöstelemään ihan oma-alotteisestikin.

  ReplyDelete
 6. CIACY: Blogeja ja kommentteja on kiva lukea. Paha vaan kun siihen huomaamattaan jumiutuu niin pitkäksi aikaa. Aion vastedes olla järkevä :)

  SIROKKO: Kyllä! Oma-aloitteisesti, kun ei kukaan muu minua tule nostamaan niskasta:D

  ReplyDelete
 7. Joskus ajattelen mitä oikein tekisin jos olisin ilman nettiyteyttä.,Nyt olin yli päivän ilman,vierailulla ollessani.Hyvä on sovittaa aika niin että kaikelle jää tarpeeksi aikaa,

  ReplyDelete
 8. YAELIAN: Hyvä ajansuunnittelu tekee elämän kivaksi ja sujuvaksi :) Toivottavasti muistan vastedeskin tämän havaintoni että pärjään paremmin kun vähemmän omaa nettiaikaani!

  ReplyDelete
 9. It's good to have life when offline... Sometimes our whole day in front of square box! Have a free and relax day from internet!!

  hugs~Jenny;~D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.