Saturday, January 01, 2011

2011 Happy New Year! Felice Anno!Uusi vuosi. Uusi alku.

A new year. A new beginning.

90% of New Year's resolutions are forgotten by February.

90 prosenttia uuden vuoden lupauksista lässähtää jo helmikuuhun mennessä.

Selkeästi muotoilluilla tavoitteilla, yksityiskohtaisesti paperille kirjatuilla suunnitelmilla on parempi mahdollisuus kuin epämääräisillä toiveilla ja lupauksilla "terveellisemmästä elämästä". Tavoitteet, aikataulut, ohjelma, konkreettiset teot - niistä se lähtee, jos on lähteäkseen. Opettajana olen nähnyt ja kuullut kaikki "tänä vuonna aion ottaa aikaa opiskeluun" ja "heti kun minulla on aikaa" - versiot.

Itse jatkan jo aloittamiani hankkeita, hitaasti tai nopeasti mutta varmasti edeten. Kevätkauden kielikoulutus omassa firmassa, vapaaehtoistyöni maahanmuuttajanuorten kielikerhon pitäjänä, liikuntaharrastukset, lukeminen, kirjoittaminen jne.

Bloggaaminen on mieluisa harrastus. Jotta se pysyisi sellaisena haluan jälleen kerran sanoa kiitos, mutta ei kiitos haasteille, meemeille, kirjallisille tehtäville ja palkinnoille, joita kanssabloggareilta ja muilta lukijoilta saan. Onneksi yhä harvenevassa määrin, olemmehan me kauan bloganneet oppineet kantapään kautta miten kauheasti energiaa ja aikaa kuluu haasteisiin vastaamiseen, linkittämiseen ynnä muuhun oheistoimintaan. Ne jotka ovat laillani tuon läpikäyneet ymmärtävät mistä puhun. Muilta pyydän kohteliaasti ymmärrystä siihen että väistän kirjoitushaasteet ja keskityn muuhun elämääni.

Happy New Year to all my dear blogging friends. To make this a good productive year I'm going to have to say no to memes, blogging awards with tagging etc. Naturally I'll still write my blog and visit your blogs.

Buon proseguimento a tutti. Felice Anno, pieno di amore e tante belle cose!

12 comments:

 1. OIkein hyvää alkanutta vuotta Rita.Jestas,teillähän on lunta ihan ikkunan puoliväliin saakka! En tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia tällä kertaa.....
  Minustakin haasteet ovat taakka,jos niitä tulee usein,mutta joskus harvoin,jos on mukava sellainen,niin voin sellaisen tehdä.Yritänkin pitää muistissa,että en lähetä sellaista sinulle..;D

  ReplyDelete
 2. Yael: Perinteiset lupaukset ovatkin usein yhtä tyhjän kanssa. Sen sijaan koen tämän verrattomaksi ajaksi tehdä oikeita suunnitelmia kevätkaudelle.

  Onhan kiva haaste mukava saada, ja tulla linkitetyksi, mutta bloggarit usein lisäävätkin postauksensa perään että "ainoastaan jos on aikaa ja innostusta" :)

  ReplyDelete
 3. Oikein mukavaa uutta vuotta! :)

  ReplyDelete
 4. Marijis: Kiitti. Komea kirjapino sulla :)

  ReplyDelete
 5. Peikot ovat epäluotettavia, siksi ne eivät koskaan usko itselleen antamiaan uudenvuodenlupauksiakaan :)

  ReplyDelete
 6. Onnellista uutta vuotta, Rita! Vasta nyt ehdin kunnolla lukea blogiasi, jota niin moni ystäväni lukee :) Olen ihan samaa mieltä hyväätarkoittavista meemeistä ja tunnustustuksista.

  ReplyDelete
 7. Peikko: No tuohon voi varmaan luottaa:)

  Lumiomena: Olen aina ihaillut nimimerkkiäsi, ja silloin tällöin käväissyt blogissasikin. Varmaan alan siellä nyt useammin vierailla kun olen alkanut antaa periksi enkä enää niin tiukasti rajoita käyntejäni kirjablogeissa... Pelkoni on että en enää muuta teekään jos sukellan kirjojen lisäksi kirjoista kirjoittaviin blogeihin!

  Uutta vuotta, kirjoja ja omenoita!

  ReplyDelete
 8. Hyvää ja antoisaa uutta vuotta 2011.

  ReplyDelete
 9. Auguroni dall'Italia Rita!!! Buon anno!!

  ReplyDelete
 10. Jul e Mo: Grazie. Quest'anno sarà meraviglioso :)

  ReplyDelete
 11. Happy New Year !! ! !
  The only resolution I've stuck with was to stop littering & polluting outdoors and that was over 30 years ago.
  I need a new resolution, but one I really can/will stick to and haven't figured it out yet...still thinking though.
  All the best to you & yours this new year and always,
  Brad

  ReplyDelete
 12. Brad: Well that IS a good resolution!

  You know, I think that without thinking about them as "resolutions" you have made several anyway throughout the years :) Some of your blog posts bear wittness to that.

  ... Yes, this year and always! What a lovely way to say it.

  The same to you! - Rita -

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.