Sunday, January 23, 2011

Possu keitossa ja persialaiset pikkutytötGuardando queste foto indovinerete che ancora una volta ho fatto la bambinaia. Vi dico che ci siamo divertite. Once again I spent quality time with my little girl friends.

Näytin pikku kavereilleni yhtä hauskaa possukorttia ja kysyin miten sanotaan persiaksi: Possu keitossa. 4-vuotias opetti sen minulle. Khuk ruye supe.


Nia leikki rauhallisesti ja Mei kieppui kuin hyrrä muistellessaan luistelukokemuksiaan. Kaunis röyhelöhame on hänen isoäitinsä tekemä.Tietysti taas askartelimme. Ostin tällä viikolla Lidlistä turvalliset pyöreäkärkiset lastensakset pienemmälle lapselle. Isompi osaa käsitellä saksia jo taitavasti. Kun hän ojentaa sakset minulle hän osaa tehdä sen terä itseensä päin.

We did arts and crafts again. This week I bought a pair of scissors designed for children.


The children watch TV while I clear the table. Annan heidän katsella lastenohjelmaa 25 minuuttia sillä aikaa kun raivaan pöydän aterioinnin jälkeen.


Bacheha ba Esmurfi va khersi. Onko nähty onnellisempaa naamaa kuin Mei nallen ja Smurffin kanssa? Viime kerralla Nils Holgersson oli niin jännittävä että nyt annoin nallet turvaksi. Niitä tarvittinkin koska Muumissa oli tulipalo ja mörkö. Kerroin tytöille että lastenohjelmissa käy aina hyvin lopussa.


This time it was Moomin Troll, last time Nils Holgersson and the wild geese. I gave the girls a teddy bear each in case the story got scary, but I assured them that children's programmes always end well.


Runsaat neljä tuntia meni kuin siivillä... Virkistyneet vanhemmat tulivat hakemaan lapset ja minä konttasin sisään lepäämään, haha.

8 comments:

 1. Sinulla on ollut hurmaavat 4 tuntia. Saisinpa minäkin tuollaiset prinsessat luokseni joskus.

  ReplyDelete
 2. Possokeitto on hiano :)

  ReplyDelete
 3. Màki pelkàsin katsella muumeja pienenà...varsinkin just mòrkòà, mutta myòs hattivatteja ja joskus jopa haisuliakin :D

  ReplyDelete
 4. Ciay: Minä pelkäsin Lumikuningatarta, ja vielä vanhempanakin kammosin Hans Kristian Andersenin satuja.

  ReplyDelete
 5. Peikko: Sinne voisi vaikka pulahtaa itsekin sekaan!

  ReplyDelete
 6. Hanne: Statukseni oli ehdottomasti "väsynyt mutta onnellinen" :D

  ReplyDelete
 7. Too cute Rita,
  You have such fun with these girls. I spotted a smurf too with the teddy bears :)
  Brad

  ReplyDelete
 8. Brad: Yes, I don't know which of us three had the most fun:) The smurf is cute, isn't it!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.