Friday, January 21, 2011

Sisustuskauppa Tähtituulentalo verkossaPlenty of snow in Finland, and yet... We find ourselves thinking about spring.

Keväällä tulee sisustaminen mieleen. Tuttavani Piia Hämäläinen on avannut verkkokaupassa sisustusliikkeen nimeltä Tähtituulentalo.

Minua eivät yleensä tarjolla olevat sisustustavarat kiinnosta, mutta tuolla kruusaillessani kiinnostuin yhdestä jutusta joka äkkisilmäyksellä vaikutti perinteisen tapetin modernilta tarraversiolta. Pitääpä mennä uudelleen tutkailemaan kun aika antaa myöten. Hyvänen aika miten helppoa tapetointi olisikin tarraperiaatteella!

Omista verkkotouhuistani ja bisneksistäni sen verran että helmikuussa alkaa englannin nettikurssi. Vilkaiskaa Papukaijasta.


7 comments:

 1. Charlotta3:33 pm

  Hello! Piia on minunkin tuttavani. Olipa hauska kuulla, ei kun lukea uutinen hänestä. Ja sinulla alkaa englannin nettikurssi. Hienoja juttuja nämä sinun nettikurssisi: netissä voi opiskella silloin kun itse haluaa, ja kuitenkin opettajan opastuksella.

  ReplyDelete
 2. Charlotta: Facebookin kautta sain uudelleen yhteyden Piiaan. Hän kauppaa sisustustuotteita sielläkin.

  Kiitän kehuista, nettiopiskelussa on todellakin valtavasti hyviä puolia. Yksin opiskeluun verrattuna on ainakin nämä edut; 1 ) Tehtävät on palautettava, eli ei voi pinnata kun on ohjelmassa mukana 2) Saa palautetta suorituksistaan.

  ReplyDelete
 3. Anonymous10:48 am

  Kruusailla ?

  ReplyDelete
 4. Anonymous11:15 am

  Hei vain kummallekin;)Mitäs teille kuuluu?Viestiä voi laittaa facebook:n kautta,jossa minulla fanisivut yrityksen nimellä..Terveisiä teille,lapsetkin aina kyselevät mitä teille mahtaa kuulua♥

  ReplyDelete
 5. Piia, oletan :)

  Kruusailla = (englanniksi) CRUISE eli "risteillä".

  Minulla oli juuri persialaiset lapsikaverit kyläilemässä monta tuntia. Heitä aamulla odotellessani muistelin miten kivaa Roosan kanssa aina oli, ja kerran Marikin oli meillä. Nikon tapasin teillä Roosan synttärijuhlissa. Ihanat lapset !

  ReplyDelete
 6. Kiitos vinkistä, kyseisessä verkkopuodissa on tarjolla ihania tuotteita! :)

  ReplyDelete
 7. Italiansalaatti: Sieltä saa paljon ideoita...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.