Monday, February 21, 2011

New BooksTämän upean kirjan voitin Leena Lumen arvonnasta. Kannattaa lukea miten hän kuvailee kirjaa. Pieni ihme mielestäni että olin ajatellut mainoksissa näkemiäni Macaron-leivoksia joista minua muistuttivat Oriflame-saippuani. Yhden sellaisen olin juuri avannut ja pistänyt meidän kylppäriin. Tuskin uskoin silmiäni kun avasin Lahjoja keittiöstä - teoksen.


Things about that gorgeous book here.Ja toisesta uudesta kirjastani täällä. Rajatietokirjallisuutta.


6 comments:

 1. Onnea Rita,tuo on ihana kirja,silmäilin sitä nyt Suomen matkan aikana Suomalaisessa Kirjakaupassa.Ja hassusti muistuttavatkin saippuasi noita macaroons-leivoksia;D

  ReplyDelete
 2. Yaelian: Hehe, niin muistuttavat :) Ensi kesänä voit ehkä inspiroitua tekemään jotain kirjani resepteistä. Minun pitää houkutella sinut tänne.

  ReplyDelete
 3. ”Matka yli ymmärryksen” kiehtoo. Olenhan viime aikoina kulkenut täällä mystisissä paikoissa, joissa on jotain … en tiedä mitä. Niin ja olenhan kansanparantajien ja verenseisauttajien jälkipolvea, mitä lieneekään geeneissäni.

  ReplyDelete
 4. Rita, tämä olisi sopinut hyvin Jaelillekin, mutta onni suosi nyt sinua. Yritin saada kirjan lisäkuvia, mutta se oli liian vaikeaa, joten kuvasin kuten sinäkin, mikä on ihan sallittua. Ja tässä kirjassa siis kuvat ovat todellakin myyvät! Tekijähän on kuuluisa ruokatoimittaja ja stylisti.

  Kiitos linkityksestä!

  ReplyDelete
 5. I love recipes books! This one seems to be very nice, ^^
  Have a nice day! Hugs!
  Moreno

  ReplyDelete
 6. Simpukka: Tuohan on JÄNNÄÄ!

  Leena: Kirja on ihana - KIITOS vielä kerran. Yaelilla on varmaan sata reseptikirjaa :)

  Moreno: Just holding the book gives me great pleasure, not to mention looking at the pictures. I don't know if I'll manage to actually make something myself :) E bello sfogliare il libro e guardare le immagini con l'acquolina in bocca, ma non so se preparerò qualcosa... Forse no, aha aha.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.