Wednesday, April 06, 2011

Palapelin palautusYou probably want to know what happened when I went to return the jigsaw puzzle to the flea market. It was fine. I suggested I replace it with a children's video cassette, because they were also one euro a piece. Ended up buying another video cassette in addition to the afore mentioned swap.

Ehkä haluatte tietää miten puutteellisen palapelin palautus sujui. Hyvin se meni. Ehdotin että otan tilalle lastenvideon koska nekin maksoivat euron kappale. Myyrä-videoissa lukee että ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton suosittelemia ja päätin ostaa vielä toisen sellaisen. Eli kivasti tässä kävi.

Liike oli Malmilla sijaitseva Pelastusarmeijan kirpputori ja sieltä kävellä käpyttelin Pukinmäen koululle pitämään maahanmuuttajanuorten kielikerhon. Oli välitunti meneillään ja yksi pojista juoksi urheilukentän liepeillä lyhythihaisessa valkoisessa t-paidassa. Heilutimme toisillemme. Opettaja Elinalle tuosta kerrottuani hän totesi että istuttuaan neljä tuntia koululuokassa poika kaipasi liikuntaa. Hymyilimme.

4 comments:

 1. Beh dai, almeno non ti hanno fatto problemi!

  ReplyDelete
 2. Mulle ollaan kyllä oltu todella tylyjä tuolla samalla kirpputorilla ja useaan otteeseen. Kerrankin kävin kysymässä popcorn-koneista, että saako sen palauttaa, jos se ei toimikaan. Myyjän mielestä se oli aivan absurdi idea, eihän hän voi tietää, että toimiiko se vai ei. No jäi ostamatta. Samaten siellä mielestäni myydään usein ylihinnoiteltua tavaraa, mikä ärsyttää, koska tavarat on kuitenkin lahjoituksena saatu.

  ReplyDelete
 3. Jul e Mo: No, invece è stato piuttosto piecevole :) E poi sono rincasata con due nuove cassette video. Sono stata contenta.

  ReplyDelete
 4. Ii: Tällä viikolla käydessäni siellä oli uusi myyjä, ihan kohtelias nuori mies, ja hänen kanssaan asiointi meni kivasti.

  Tuo mitä kerrot popcorn-koneesta on outoa eikä millään muotoa kunniaksi myyjälle eikä myymälän maineelle. Tajuamme sen että hän ei ole voinut sitä viedä kotiinsa ja siellä kokeilla, mutta se asenne että asiakas ei voi kokeilla ( = tehdä testiä heidän puolestaan) ja palauttaa ellei toimi on minun mielestäni hölmöä. Niin, ja jos on asenteen tehnyt tiettäväksi nenäkkäästi tai muuten epäasiallisesti...

  Mutta mene vaan uudestaan. Ehkä se myyjä on jo pistetty hyllylle :)

  Hinnoista: Olen osunut usein paikalle kun on 50% alennus eli oma kokemukseni on ollut ihmetellä kassalla laskun pienuutta, mutta on saattanut olla sattumaa:)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.