Tuesday, April 05, 2011

Paloja puuttuu pahuksen palapelistäNäinkin voi käydä. Ostin palapelin eurolla Pelastusarmeijan kirpparilta. 7 palaa puuttuu. Pitää palata huomenna kuitin kanssa takaisin ja palauttaa peli.

I bought this Ferrari jigsaw puzzle at a Salvation Army flea market. There are 7 pieces missing. I'm going to give them a piece of my mind tomorrow. Luckily I kept the receipt.


7 comments:

 1. Mà kerran meinasin kans ostaa yhden 1000 palan palapelin, mutta en uskaltanutkaan jos sitten olisikin paloja puuttunut. Noh, hyvà jos palauttaminen onnistuu :D

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti löytyvät puuttuvat palat.Eihän palapeli ole mistään kotoisin jos siitä paloja puuttuu!

  ReplyDelete
 3. heh, taiteellinen ja pahvin kanssa lahjakas sielu tekisi noihin itse uudet palat koska palapeli on hieno eikä puuttuvia varmaankaan löydy.

  oon yrittäny joskus korvata puuttuvia paloja itsetehdyillä mutta siinä saa kyllä sorvata aika pitkään. ei riittäneet mun leikkuutaidot. eikä sitten kärsivällisyyskään, vaikka jos tulee flow päälle niin saatan koota isoa palapeliä koko yön. aamulla vasta huomaan ajan kulun kun toiset tulee huoneeseen ja kysyy istuinko mä siinä muka koko yön, ja kas, palapelihän on jo melkein valmis! (tapahtui kansanopistossa, se oli muistaakseni joku Disneyn viidakkoeläinpalapeli.) pitäs alkaa metsästää Disney-palapelejä koska niissä on kivoja värejä ja selkeitä kuvioita, lopputulos on nätimpi kun joku järvi-puska-taivas-juttu. mikään ei ole niin paha kuin sotkuinen puska josta ei edes näy miten päin se on. O.o

  ReplyDelete
 4. Sen palapelin voi lahjoittaakin takaisin :) Ottaa vaan itselleen yhden palan muistoksi. Niin muutkin ovat varmaan tehneet :)

  ReplyDelete
 5. Oh...dev'essere desolante accorgersi che mancano dei pezzi al puzzle!

  ReplyDelete
 6. Ciacy: 1000 palan palapelissä varmaan hermostuttavia määriä taivasta ja ruohoa... Laiskottaa :)

  Yaelian: Ei pitkän päälle, mutta tällä ekalla kerralla koin pikkuisen iloa siitäkin että sain 7 vaille valmiiksi :) Toista kertaa en haluaisi vaillinaista peliä koota. Niin, enkä itselleni sitä ostanut vaan lapsikavereita varten.

  Puuttuvat palat saattavat olla siellä myymälän hyllyllä...

  ReplyDelete
 7. Ill: Sinähän olet varsinainen ideanikkari ja puuhanainen!

  Taivaat ja ruohokentät repisivät hermojani enkä ryhdy sellaisia pelejä enää tämän eliniän aikana kasaamaan:D

  Isopeikko: Maksoi vain euron joten mitäpä siitä sen isommin stressaantumaan, mutta en sentään viitsi laittaa vahinkoa kiertämään. Joku voi pahoittaa mielensä vaikka minä en omaani pahoittanutkaan.

  Jul e Mo: Già avevo sospetti quando cominciavo, dato che era un puzzle usato che costava solo un euro... Fa niente, ma lo stesso oggi vado a vedere cosa dicono in quel negozio...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.