Saturday, November 12, 2011

The Birthday of Baha'u'llahWe received a beautiful handmade invitation from Susan who is a graphic artist and a bahai. Bahaiuskovaisten tilaisuudet ovat kaikille avoimia, jos tietää minne mennä ja milloin. Saimme käsintehdyn kutsukortin amerikkalaiselta ystävältämme joka on ammatiltaan kuvittaja.


Kaikenlaista herkullisen ja erikoisenkin näköistä oli pitopöydillä.


Susan oli lapsikavereittensa kanssa koristellut meille pipareita. Susan and some children she knows had decorated these gingerbread biscuits.

Sham, ghalb, setare... are ! Bale !


Illustrations Susan has made. Hänen piirtämiään kuvia profeetta Baha'u'llahin vaiheista, maisemista ja matkoista.


Couscous.


Boolia.

6 comments:

 1. Paljon ihania herkkuja! Täällä Akon kaupunkiin,,minne Baha'u'llah on haudattu,tulee varmaan paljon ihmisiä hänen haudalleen merkkipäivän kunniaksi.

  ReplyDelete
 2. No siellä on varmaan varsinainen kansainvaellus :)

  ReplyDelete
 3. Wow, hienot ruuat, näyttää tosi herkulliselta. :) Oon kyllä välillä kateellinen sulle, kun on noin värikylläinen ja laaja piiri ystäviä eri kulttuureista. :) Näitä postauksia on niin kiva lukea, tulee lämmin olo. Mitä nuo piparit on toiseksi viimeisessä kuvassa, mitkä on tähden muotoisia?

  ReplyDelete
 4. ILL: Herkullista oli, ja itsekin olisin itselleni kateellinen jos ulkopuolelta katselisin :D Ei silti, ei tuo kaikki ihan itsestään tapahdu, on mentävä mukaan ja tutustuttava ihmisiin. Hesan seudulla siihen on aina tilaisuus. Ulkomaalaisia on joka puolella.

  Tähden muotoisista pipareista en valitettavasti tiedä mitään muuta kuin että ovat kauniita. En ehtinyt niitä maistaa kun oli liikaa lajeja :)

  ReplyDelete
 5. oon kyllä miettinyt jos alkaisin käydä jossain maahanmuuttajille tarkoitetuissa tapaamisissa koska olen tavallaan itekin mamu.. tossa yhtenä päivänä siivosin keittokirjat eri hyllyyn ja sieltä tippui välistä se Lähi-idän herkut jota lukiessa kyllä kuola alkaa valua. aion leipoa erilaisia pipareita jouluksi, paketteihin pantavaksi, ja niitä voisi viedä johonkin tapahtumiin. eivät velvoita mihinkään, pelkkää jakamisen iloa. :) eli jos joku haluaa esim. Hildegard von Bingenin terveyspipareita niin meiliä vaan tulemaan, ne ovat painonsa kultaa arvokkaita. ^^ emmä itelleni oikein jaksa tälläsiä laittaa joten se että jakaa niitä ihmisille antaa sopivasti puhtia.

  ReplyDelete
 6. Ill: Olet ainakin tervetullut minun mukaani Pukinmäen koulun maahanmuuttajaoppilaitten luokkaan. Jos tutkailet Punaisen ristin sivuja voit löytää jonkin itseäsi lähellä olevan läksykerhon tai aikuisten maahanmuuttajien juttelupiirin.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.