Monday, January 13, 2014

Loppianenkin loppui


Lopulta on aina jätettävä joulunaika taakse. Jouluintoilijat voivat vielä pusertaa yhdet viimeiset rutistukset loppiaisena ja nuutinpäivänä jos niin päättävät. 


Meillä oli ystäviä loppiaisena; suomalaisia, irlantilainen, skotti ja englantilainen. (Niistähän saisi vitsin.) Suomalais-skotlantilainen pariskunta toi hienot alkupalat. Ranskaksi hors d'oeuvres. Englanniksi vääntyy muotoon "horses doovers". Hyi meitä. 


Pikkuisen sain tiskivuorta pienemmäksi kun tein omenapiirakan poisheitettävään vuokaan. Meitä oli 11 henkeä ja monta eri ruokalajia.One more batch of Christmassy gingerbread biscuits. 

Suomalais-irlantilaisen perheen poika Shane oli onnessaan joulupipareista.

Hänen siskonsa Siobhan kertoili minulle mitä kirjoja koulussa on pistetty heidän lukulistalleen (oli jo lukenut ne kaikki) ja mitä leffoja hän oli nähnyt. Herra Lemu kuulosti ihmeelliseltä ja kiehtovalta - ja kas kummaa ! Pari päivää myöhemmin sain postitse kyseisen Herra Lemun arvostelukappaleen. Kirjataivaiden henki vai kuka lähetti minulle arvostelukappaleen. Mistä ne arvasivat että Siobhan oli suositellut ja halusin sen ?

2 comments:

  1. Voi nenä ,bloggeri heitti kommenttini jonnekin joten uusi yritys! Namit syötävät teillä ja hassulta kuulostaa tuo Herra Lemu;D

    ReplyDelete
  2. Jael: Tuo on kamala ilmiö. Minulla on hipaisunäyttö ja joskus tulen pyyhkäisseeksi vähäisellä käden liikkeellä itseni muualle ja kommentti häviää siinä samalla.

    Syötäviä oli niin paljon että ehdin kuvata vain osan, mutta eipä se niin tarpeenkaan.

    Kiva että pistit kommentin vaikeuksista huolimatta !

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.